Η GDR3 ενημέρωση ανακοινώθηκε επίσημα για τα Windows Phone 8

Η Microsoft ανακοίνωσε τελικά την πολυαναμενόμενη GDR3 ενημέρωση για τα Windows Phone 8 smartphone. Η εγκατάσταση θα ξεκινήσει κατά τις προσεχείς εβδομάδες, αλλά θα χρειαστεί αρκετούς μήνες για να ολοκληρωθεί. Μένει ακόμη να μάθουμε λεπτομέρειες σχετικά με τις συσκευές που θα δεχθούν την ενημέρωση, αλλά μπορούμε να μαντέψουμε ότι η κορυφαίες συσκευές της σειράς Nokia

Lumia και τα HTC 8X και 8S φαίνεται βέβαιο ότι θα την λάβουν.

Η GDR3 φέρνει υποστήριξη για μεγαλύτερες οθόνες ( 5 και 6 ιντσών ) με μέγιστη ανάλυση 1920 x 1080 pixels, όπως και για τους quad core Snapdragon 800 επεξεργαστές. Τώρα, κάθε οριζόντια γραμμή στην οθόνη εκκίνησης υποστηρίζει 6 Live Tiles και όχι τέσσερα. Μπορείτε να κλείσετε οριστικά τις εφαρμογές στο task switcher πατώντας το μικρό X σε κάθε εφαρμογή. Υπάρχει επίσης νέο πρόγραμμα οδήγησης.

Τα Custom ringtones είναι τώρα διαθέσιμα για τα άμεσα μηνύματα, emails, φωνητικά μηνύματα και υπενθυμίσεις. Υπάρχει ακόμα δυνατότητα κλειδώματος του προσανατολισμού της οθόνης, βελτίωση της προσβασιμότητας για χρήστες με αναπηρία, του ημερολογίου, των κλήσεων, των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δυνατή ηχητική ειδοποίηση της χαμηλή μπαταρίας.

Πηγή : gsmarena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα