Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του PS4

Σύμφωνα τουλάχιστον με νέες αναφορές που διαβάσαμε σε gamesradar και kotaku.

Μάλιστα ως πήγη υποδεικνύεται studio που έχει στην κατοχή του developer kit της κονσόλας και διέρρευσε τις παρακάτω πληροφορίες. Επίσης αναφέρεται σε νέο controller αλλα και σε νέο σύστημα console account.

Όσων αφορά το χειριστηρίο θα μπορεί να κλικάρεται ολόκληρο, ως ένα επιπλέον κουμπί, και ότι θα φέρει πέρα των κλασσικών

face πλήκτρων έαν “Share” button δίνοντας τη δυνατότητα ενεργοποίησης πολλαπλών account ταυτόχρονα συνδεδεμένων. Μία νέα εφαρμογή για το συγκεκριμένο σύστημα account θα επιτρέπει σε co-op players να κερδίζουν ταυτόχρονα trophies.

Ta φημολογούμε χαρακτηριστικά του PS4

System Memory: 8GBVideo Memory: 2.2 GBCPU: 4x Dual-Core AMD64 “Bulldozer” (so, 8x cores)GPU: AMD R10xxPorts: 4x USB 3.0, 2x EthernetDrive: Blu-RayHDD: 160GBAudio Output: HDMI & Optical, 2.0, 5.1 & 7.1 channels

Εφόσον η φήμες ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα έχουμε να σχολιάσουμε τα εξής:

Η μικρή χωρητικότητα του σκληρού και η δεύτερη είσοδος ethernet δεν χρειάζεται να μας απασχολεί καθώς πρόκειται για developer kit οπότε στην τελική έκδοση θα είναι διαφορετικά. Τα 8GB ram λογικά αναφέρονται σε DDR3 και τα 2.2.GB σε GDDR5, η DDR3 δεν μας ενθουσιάζει αλλά ο συνδυασμός με τη γρήγορη GDDR5 μπορεί να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Επίσης ο επεξεργαστής θεωρείται middle range για την εποχή που διανύουμε αλλά χαρακτηρίζεται από μικρή κατανάλωση και χαμηλές θερμοκρασίες. Η κάρτα γραφικών είναι ένα νεότατο μοντέλο από την AMD και θεωρούμε την επιλογή της εξαιρετική. Τέλος προηγούμενες φήμες ανέφεραν και μία έκπληξη που όλα δείχνουν πως πρόκειται για τον πασίγνωστο από το ps3 Cell ο οποίος θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για backward compatibility αλλά και στην ανάπτυξη των νέων exclusive, τουλάχιστον, παιχνιδιών.

Εσείς τι πιστεύετε;

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του PS4

Keywords
Τυχαία Θέματα