Ζέκα: «Εύχομαι να μείνει ο Φερέιρα»

Τον πρώτο λόγο στο ντέρμπι θα έχει η ομάδα που θα σκοράρει πρώτη τόνισε ο Ζέκα και πρόσθεσε πως επιθυμεί να έχει και του χρόνου προπονητή τον Φερέιρα...

Για τη νίκη και όχι για την ισοπαλία θα παίξει την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Ζέκα.

Ο Πορτογάλος μέσος μίλησε στην τηλεόραση
της NOVA και τόνισε πως προβάδισμα για την πρώτη θέση έχει η ομάδα που θα σκοράρει πρώτη στο ντέρμπι.

Όσον αφορά στον προπονητή του Παναθηναϊκού Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο Ζέκα σημείωσε πως είναι πολύ ικανοποιημένος από την μεταξύ τους συνεργασία και πως εύχεται να παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ, με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίσαμε τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο. Ξέρουμε ότι και η ισοπαλία μας δίνει την δυνατότητα να τερματίσουμε πρώτοι στα play offs, όμως αυτό που θα ψάξουμε είναι η νίκη. Πράγματι ηττηθήκαμε δύο φορές από την ΑΕΚ, όπως και από τον ΠΑΟΚ. Όμως είδατε ότι τελικά κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι αυτό είναι ένα κέρδος, για να μπορέσουμε να έχουμε νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή.

Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την ομάδα που θα τρέξει περισσότερο και θα έχει μεγαλύτερη όρεξη για την νίκη. Θα έλεγα ότι η ομάδα που θα σκοράρει πρώτη, θα έχει ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα. Από την άλλη πλευρά πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε αυτή η ομάδα, γιατί θέλουμε να διατηρήσουμε το πλεονέκτημα.

Προσωπικά θα ήθελα να συνεχίσω την συνεργασία μου, υπό τις οδηγίες του κ. Φερέιρα. Νιώθω πολύ χαρούμενος για αυτή την συνεργασία και εγώ και οι συμπαίκτες μου, θα τον θέλαμε και του χρόνου στην ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα