Αν είχαν κάνει τα επεισόδια Παναθηναϊκοί

Τι θα συνέβαινε αν τα επεισόδια τα έκαναν «πράσινοι» και όχι «κόκκινοι» οπαδοί. Φορέστε τις ζώνες σας και ετοιμαστείται για ταξίδι σε ένα... παράλληλο σύμπαν!

Το θέατρο του παραλόγου παρακολουθούν από προχθές (17/5) οι φίλαθλοι. Τα media κάνουν το άσπρο μαύρο, φοβούνται να αποκαλύψουν ποιοι επιτέθηκαν με δολοφονικές διαθέσεις κατά των παιχτών του Παναθηναϊκού, αποκρύπτουν
γεγονότα και αλήθειες, κρύβουν πως μοναδικός ευνοημένος είναι ο ΟΣΦΠ και όλα μέλι γάλα.

Το Greenzone μας ταξιδεύει σε ένα παράλληλο σύμπαν και παρατηρεί τι θα άλλαζε αν αντιστρέφονταν οι ρόλοι και είχαν δημιουργήσει τα επεισόδια φίλοι του Παναθηναϊκού:

- «Δολοφονική επίθεση κατά των Πρωταθλητών Ευρώπης. Νέα Ριζούπολη έστησαν «πράσινοι» οπαδοί». Κάπως έτσι θα ξεκινούσαν τα ρεπορτάζ των «αντικειμενικών» εφημερίδων που εδώ και δύο μέρες μιλάνε για ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενοι Αλήτες).
- Η αστυνομία θα προέβαινε σε συλλήψεις και θα ξυλοφόρτωνε ακόμα και τους περαστικούς.

- Οι παίχτες και το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού θα απαιτούσαν να μη γίνει ο αγώνας, θα έλεγαν πως έφεραν τη μεγάλη κούπα στην Ελλάδα και πως δεν αξίζουν τέτοια συμπεριφορά και θα αποχωρούσαν.

- Οι αρμόδιες αρχές θα έδιναν το παιχνίδι στα χαρτιά στον ΟΣΦΠ.

- Η έδρα του Παναθηναϊκού θα τιμωρούνταν για τα υπόλοιπα ματς των play offs και για πέντε αγώνες από τη νέα σεζόν.

- Θα αφαιρούνταν τουλάχιστον 2 βαθμοί από την ερχόμενη σεζόν – μη εφέσιμη ποινή.

- Όλες τις παραπάνω αποφάσεις θα τις επικροτούσε σύσσωμη η φίλαθλη κοινότητα, με πρώτους και καλύτερους τους (δήθεν) αντικειμενικούς ρεπόρτερ σε εφημερίδες και τηλεόραση. Όπως άλλωστε κάνουν πάντα όταν τιμωρείται ο Παναθηναϊκός και ξεχνούν να στηλιτεύσουν όταν δεν τιμωρούνται σε αντίστοιχες περιπτώσεις άλλες ομάδες.

- Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα αποχωρούσε αηδιασμένος. Τα κροκοδείλια δάκρυα θα έτρεχαν ποτάμι σε όλους τους «μπασκετικούς» δημοσιογράφους. «Οι αλήτες διαλύουν το μπάσκετ. Αντίο Ζοτς». Τα ίδια δάκρυα δηλαδή που έχυναν οι «ποδοσφαιρικοί» μετά το περσινό ματς-ντροπή στο Γ. Καραϊσκάκης και την αποχώρηση των Ζιλμπέρτο – Σισέ.
Keywords
Τυχαία Θέματα