Θα μας τρελάνουν! «Θετική» εξέλιξη με Λέτο;

«Τέλος καλό», λένε και γράφουν. «Όλα καλά και ο Λέτο σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό» συμπληρώνουν και δεν απορούν πώς φτάσαμε στο σημείο να παρουσιάζεται ως θετική είδηση η αποχώρηση του «Σέμπα»...

Αν υπάρχει κάποιος φίλαθλος που σταμάτησε να ασχολείται με τα αθλητικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια και μπει αυτές τις ημέρες στις αθλητικές ιστοσελίδες για να δει πως κινείται ο Παναθηναϊκός, θα νομίζει πως οι «πράσινοι»... αγοράζουν κάποιον παικταρά που ονομάζεται Σεμπάστιαν
Λέτο.

Κατανοούμε πως τα ταμεία είναι άδεια. Κατανοούμε μέχρι ενός βαθμού τις πολιτικές λιτότητας και ξεπουλήματος. Κατανοούμε ακόμα πως υπάρχουν χρήματα όταν πρέπει να αποδεσμευτούν παίκτες όπως ο Κατσουράνης ή ο Λέτο και πως αδειάζουν ξανά τα ταμεία όταν έρθει η ώρα του Βύντρα.

Δείχνει όμως κάπως άκομψος ο τρόπος που ιστοσελίδες αθλητικές και ειδικά όσες είναι προσκείμενες στον Παναθηναϊκό παρουσιάζουν την αναμενόμενη υπογραφή αποδέσμευσης του Λέτο ως χαρμόσυνη είδηση. Ως… τζίφρα που πέφτει, ως «θετική εξέλιξη», ως «τέλος καλό, όλα καλά».

Μόνο καλά δεν είναι όλα και μπορεί οι διοικούντες να λειτουργούν λογιστικά και όχι συναισθηματικά, γιατί δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς, όμως όταν μπαίνει σε αυτό το κλίμα και ο φιλικός προς τον Παναθηναϊκό Τύπο, τότε μόνο ευοίωνο δεν μοιάζει το μέλλον.
Keywords
Τυχαία Θέματα