Στόχος επετεύχθη!

Μόνος κερδισμένος από την αναβολή του πρώτου τελικού είναι ο Ολυμπιακός...
Όλα βαίνουν καλά για την ομάδα του Πειραιά. Τα «ανθρωπόμορφα» που όρμησαν με λύσσα και με δολοφονικές διαθέσεις κατά των παιχτών του Παναθηναϊκού, είτε δρούσαν αυτοβούλως, είτε όχι, μόνο θετικά οφέλη προσφέρουν στην ομάδα τους.

Ο Παναθηναϊκός
ακόμα και με μείον δύο παίχτες που τραυματίστηκαν από τις πέτρες οπαδών του Ολυμπιακού, ζήτησε να γίνει κανονικά το παιχνίδι. Το επιτελείο των «πράσινων» γνώριζε καλά πως είχε ένα πλεονέκτημα στο ματς, που ήθελε να εκμεταλλευτεί. Μόνο που, όπως φαίνεται, το γνώριζαν καλά και στον Πειραιά.

Ο ΟΣΦΠ πλέον κερδίζει χρόνο ξεκούρασης, ξεθαμπώματος του μυαλού από τη λάμψη του Ευρωπαϊκού, κερδίζει μερικές προπονήσεις ακόμα και πιθανότατα κερδίζει και τη συμμετοχή του Λο που ήταν τραυματίας.

Παράλληλα, ο νέος αυστηρός, όπως προβάλλεται από τον Τύπο (μάλλον μόνο όταν πρόκειται να τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό) αθλητικός νόμος, δεν προβλέπει καμπάνα για τον ΟΣΦΠ εφόσον έγιναν μακριά από το ΣΕΦ τα επεισόδια και δεν είχε ανοίξει φύλλο αγώνα.

Αυτός πιθανότατα είναι ο ένας λόγος που έσπευσε για την αναβολή του ματς ο Πάνος Μπιτσαξής. Γιατί αν οι «επιστήμονες» συνέχιζαν στους ίδιους ρυθμούς και στο ΣΕΦ τότε η τιμωρία θα ήταν σίγουρη.

Ο άλλος λόγος; Μαθαίνουμε πως υπάρχουν σκέψεις να γίνουν χωρίς οπαδούς τα παιχνίδια, παρά μόνο με παρουσία σχολείων. Επεισόδια δηλαδή οπαδών του ΟΣΦΠ... τιμωρία και ο Παναθηναϊκός, αν θέλουμε να το μεταφράσουμε σωστά. Και όταν λέμε παρουσία σχολείων, όλοι γνωρίζουν πως το αντιλαμβάνονται στον Πειραιά.

Αθάνατη ελληνική (ολυμπιακή) Δικαιοσύνη!
Keywords
Τυχαία Θέματα