Κορυφαίος της αγωνιστικής ο Τσαούσης

Μπορεί η ΑΕΚ να έχασε το πρωτάθλημα, ωστόσο ο περιφερειακός της, Φάνης Τσαούσης αναδείχθηκε ο κορυφαίος παίκτης στo πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off.

Με 10 ψήφους έναντι μιας του Χριστόφορου Νούνγκοβιτς, ο Φάνης Τσαούσης αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής της 3ης αγωνιστικής των πλέι- οφ της Α1 Ανδρών ΟΠΑΠ. O έμπειρος περιφερειακός της ΑΕΚ

πέτυχε 5 τέρματα και βοήθησε σημαντικά στην νίκη της «Ένωσης» με 27-21 επί του Διομήδη στο Άργος.

«Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα. Στα 30 μου χρόνια είναι πρώτη φορά που αναδεικνύομαι MVP. Αφιερώνω αυτή την διάκριση στον συμπαίκτη μου Νίκο Κοκολοδημητράκη που θα κάνει επέμβαση μηνίσκου. Ευχαριστώ τους προπονητές για την ψήφο τους. Εμείς οι παίκτες είμαστε υπεύθυνοι για την απώλεια των τίτλων. Ο Διομήδης ήταν άξιος πρωταθλητής και τον χειροκροτήσαμε μέσα από την καρδιά μας. Ελπίζω του χρόνου το πρωτάθλημα να είναι πιο ανταγωνιστικό και εμείς να κερδίσουμε ότι δεν μπορέσαμε φέτος».

Αύριο μετά από ψηφοφορία των δημοσιογράφων θα ανακοινωθεί η καλύτερη επτάδα του πρωταθλήματος και ο καλύτερος προπονητής, ενώ οι τεχνικοί θα ψηφίσουν τον MVP της Α1 ανδρών ΟΠΑΠ.

Keywords
Τυχαία Θέματα