«40.000 ευρώ σε ακροάτρια μέσω ΕΡΑ ΣΠΟΡ»

Δεν είναι μόνο δημοσιογράφοι που ακολουθούν πιστά τις γραμμές των «μεγαλο-αφεντικών» τους, αλλά ακόμα και ακροατές ραδιοφώνων ή αποστολείς σχολίων σε ιστοσελίδες....
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο ραδιοσταθμό ΕΡΑ Σπορ που έχουν άμεση σχέση με τον Παναθηναϊκό.

Ο δημοσιογράφος και ρεπόρτερ των «πράσινων» Χρήστος Κοντός, σύμφωνα με το blog http://maxairi.blogspot.com,
φέρεται να μεσολάβησε για να δεχτεί σαράντα χιλιάδες ευρώ η ακροάτρια Κάτια, με αντάλλαγμα να παρεμβαίνει στις εκπομπές του σταθμού και να παίρνει θέση υπέρ του Γιάννη Βαρδινογιάννη!

Πώς ξεκίνησαν όλα; Την καταγγελία την έκανε ακροατής που παρεμβαίνει με το ψευδώνυμο Ντάφυ, χωρίς όμως να αναφέρει ονόματα. Ο Χρήστος Κοντός θεώρησε από μόνος του ότι αναφέρεται στον ίδιο, και έξω φρενών είπε πως θα κινηθεί νομικά.

Συνέχεια σε όλη την υπόθεση έδωσε ο ραδιοπαρουσιαστής Λευτέρης Σαλεράκος, ο οποίος διενήργησε έρευνα μετά τις καταγγελίες και τόνισε στην εκπομπή του πως πράγματι φαίνεται να υπήρξε δοσοληψία και οικονομική συναλλαγή!

Τονίζουμε πως το σκάνδαλο, εφόσον υφίσταται, είναι τεράστιο καθώς μιλάμε για κρατικό ραδιόφωνο που λειτουργεί με χρήματα του λαού που βρίσκεται σε κατάσταση φτώχειας.

Ο διευθυντής αθλητικών προγραμμάτων της ΕΡΤ Δημήτρης Χατζηγεωργίου αντί να ερευνήσει την υπόθεση, απείλησε με μηνύσεις τον ακροατή που έκανε την καταγγελία και τον έφερε σε δύσκολη θέση, βάζοντας τον εαυτό του σε ρόλο ανακριτή.

Το τέλος της υπόθεσης έγραψε η ίδια η Κάτια. Σε μεταμεσονύκτια εκπομπή επιβεβαίωσε και ευχαρίστησε στον αέρα πως δέχτηκε χρήματα για προσωπικό της πρόβλημα και ξεκαθάρισε πως πράγματι κάποιος δημοσιογράφος μεσολάβησε για την εξυπηρέτησή της!
Keywords
Αναζητήσεις
χρηστος κοντος παο, χρηστος κοντος ερα σπορ
Τυχαία Θέματα