Στηρίζει τον ΑΡΗ ιδρυτικό στέλεχος του Σωματείου!

Να στηρίξουν οικονομικά τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης κάλεσε η Βίβιαν Ευθυμιοπούλου όσους την «ακολουθούν» στο twitter.
«Μολις εστειλα ενα SMS για την οικονομικη ενισχυση του ΑΡΗ Θεσσαλονικης. Σας καλω να κανετε το ιδιο. ΑΡΗΣ στο 54526», έγραψε
στον λογαριασμό της στο twitter η Βίβιαν Ευθυμιοπούλου.

Όταν ανακοινώθηκαν τα ιδρυτικά στελέχη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, πολλοί απόρησαν για αρκετά από τα ονόματα, καθώς δεν ήταν καθόλου γνωστή η ανάμειξή τους με το Τριφύλλι, ή για μερικούς ήταν γνωστή η εξαιρετική τους σχέση με το περιβάλλον Βαρδινογιάννη.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει η Βίβιαν Ευθυμιοπούλου. Το όνομα της συμβούλου επικοινωνίας του Σωματείου δεν είχε ακουστεί σε καμία «πράσινη» είδηση από την ημέρα ίδρυσης της Συμμαχίας μέχρι και σήμερα. Και η πρώτη φορά που διαβάζουμε είδηση για το πρόσωπό της, δεν αφορά τον Παναθηναϊκό αλλά τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης!

Φυσικά, για να μην την αδικήσουμε, οφείλουμε να σημειώσουμε πως η δουλειά της στο σωματείο δεν έχει σχέση με το χαμηλών τόνων (στα θέματα Παναθηναϊκού) προφίλ της. Το έργο της, ως υπεύθυνη για την προώθηση του εγχειρήματος της λαϊκής βάσης είναι απολύτως επιτυχημένο. Τόσο τα τηλεοπτικά - ραδιοφωνικά σποτ, όσο η προσέγγιση παλαιμάχων και επιφανών Παναθηναϊκών, αλλά και οι κινήσεις προώθησης στο εξωτερικό, έχουν βοηθήσει σημαντικά το Σωματείο.
Keywords
Τυχαία Θέματα