Ο Κόντι που έγινε... Μπρίτνεϊ Σπίαρς! (ΦΩΤΟ)

14:12 24/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Κόντι Χάις είχε πάντα ένα όνειρο: να μοιάσει στο είδωλό του, την Μπρίτνεϊ Σπίαρς! Σήμερα, σε ηλικία 26 ετών, μετά από αρκετές επεμβάσεις, μεταξύ των οποίων και αλλαγής φύλου, έχει πετύχει τον στόχο του.

Ο Κόντι σε ηλικία 12 ετών εμφανίστηκε στο χορό του σχολείου του φορώντας μια κόκκιβνη λάτεξ ολόσωμη φόρμα, σαν αυτή που φορούσε η Μπρίτνεϊ στο βιντεοκλίπ της «Oops, I did it again».

Στα 15 του διαγνώστηκε πλέον επίσημα και ιατρικά ότι πάσχει από δυσφορία φυλετικής ταυτότητας. Έτσι, οι γονείς του πήραν την απόφαση και του επέτρεψαν να αρχίσει

να παίρνει γυναικείες ορμόνες, να ντύνεται ως γυναίκα και να αλλάξει το όνομά του σε Κάρα.

Όταν ενηλικιώθηκε έκανε εγχείριση αλλαγής φύλου που διήρκεσε 14 ώρες, έβαλε στήθος, έβαψε τα μαλλιά του ξανθά και μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να ακολουθήσει την υποκριτική.

Βέβαια, όλες αυτές οι αλλαγές δεν ήταν χωρίς κόστος καθώς οι εγχειρίσεις της στοίχισαν 77.110 ευρώ!

Βέβαια, η Κάρα ποτέ δεν έπαψε να θέλει να μοιάσει στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ακόμα κι όταν αυτή δεν ήταν στα καλύτερά της! Έτσι, όταν η Σπίαρς στην περίοδο της νευρικής κρίσης ξύρισε τα μαλλιά της, τα ξύρισε και η Κάρα, κι όταν έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα για ένα βίντεο κλιπ φυσικά ακολούθησε και η Κάρα!

Μάλιστα, όπως λέει, πολλές φορές οι παπαράτσι στο δρόμο την μπερδεύουν με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς!

Keywords
Τυχαία Θέματα