Όχι στον Μώραλη από τον Αλαφούζο!

Ο Αλαφούζος έδειξε αρνητικός στα στήριξη του Μώραλη από τον Παναθηναϊκό, ενώ δήλωσε πως η Σούπερ Λιγκ είναι εχθρική στο Τριφύλλι!

Χθες, Δευτέρα 23/7, κυκλοφόρησαν φήμες πως ο Παναθηναϊκός θα συνέπραττε στις επικείμενες εκλογές για την προεδρία της Superleague με τον Ολυμπιακό,
κάνοντας λόγο για συμφωνία στο πρόσωπο του Γιάννη Μώραλη ως προέδρου και του Στράτου Σωπήλη ως αντιπροέδρου.

Ο κόσμος του Τριφυλλιού αντέδρασε έντονα στη φημολογία αυτή, ενθυμούμενος τις κατά καιρούς δηλώσεις του Μώραλη εις βάρος του Παναθηναϊκού, αλλά και την προσπάθεια εξίσωσής της ομάδος μας με τις αθλιότητες και το σαθρό κατεστημένο του Ολυμπιακού.

Έτσι, ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter εξέφρασε την αντίθεσή του σε μια τέτοια κίνηση, συντασσόμενος με τη θέση των οπαδών του Τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟ πρέπει να στηρίξει τον κύριο Μώραλη. Αυτή την στιγμή η super league είναι εχθρική απέναντι στον Παναθηναϊκό».
Σε ερώτηση άλλου χρήστη αναφορικά με το αν η πράσινη ΠΑΕ ψηφίσει τον Γιάννη Μώραλη, απάντησε:

«Δεν το πιστεύω!».

Έτερος οπαδός του Τριφυλλιού, τον κάλεσε να ασχοληθεί με την ΕΠΟ και με το παρασκήνιο της διαιτησίας και ο Αλαφούζος του τόνισε:

«Δυστυχώς τα θέματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι πολλά! Η ΕΠΟ και ο εκ των έσω έλεγχος της μας ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ! Θα αντισταθούμε!».
Keywords
Τυχαία Θέματα