Ανοιχτό του Κουίνσι, αλλά κοιτάζει κι άλλους

Πορτογαλικά δημοσιεύματα επιμένουν ότι ο Παναθηναϊκός πάει για τον Σιμάο Σαμπροσα, ενώ απ΄την άλλη του Κουίνσι παραμένει ανοικτό με τις προϋποθέσεις που θέτει το Τριφύλλι. Εξαρτώνται όλα από το Champions League.

O Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει προτάξει την απόκτηση
ενός περιφερειακού μεσοεπιθετικού ως αντι-Κουίνσι, σε περίπτωση που κλείσει οριστικά το κεφάλαιο του Γκανέζου κι έχει παραδώσει στη διοίκηση λίστα με ονόματα 2 υποψηφίων προς αντικατάστασή του.

Οι Γόντικας, Ελευθεράκης και Φερέιρα παραμένουν οι μόνοι που γνωρίζουν τους εκλεκτούς για τη θέση και τους κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό. Το όνομα που έχει γίνει γνωστό για τη συγκεκριμένη θέση είναι του Σιμάο Σαμπρόσα, αλλά είναι βέβαιον ότι δεν είναι το μόνο.

Ο 33χρονος Πορτογάλος έχει τον ίδιο ατζέντη με τον τεχνικό του Τριφυλλιού, όμως από την ΠΑΕ διαψεύδουν οποιαδήποτε κίνηση για την απόκτησή του. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το κασέ του έμπειρου παίκτη, το οποίο αγγίζει το 1 εκ. ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τα σημερινά δεδομένα του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του Κουίνσι είναι ακόμη ανοικτή, με την διαφορά ότι ο Παναθηναϊκός έχει δώσει εντολή στον ατζέντη του να διαπραγματευτεί με την Αλ Σάαντ για να παραμείνει κάτοικος Παιανίας ο παίχτης. Σε περίπτωση που δε βρεθεί η χρυσή τομή, η υπόθεση θα λήξει άμεσα οριστικά και αμετάκλητα, και μάλιστα με σχετική οδηγία του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Πάντως, οι όποιες εξελίξεις είναι προγραμματισμένες για μετά το πρώτο ματς με την Μάδεργουελ (ίσως και μετά τον επαναληπτικό), αφού αν ο Παναθηναϊκός προκριθεί θα μπορεί να κινηθεί πιο άνετα για μεταγραφή, βασιζόμενος στα χρήματα που θα εισπράξει από την UEFA.
Keywords
Τυχαία Θέματα