Σσσσς, θα σε ακούσουν οι αντικειμενικοί!

Βασίλ Μανάιλα : «Δημοφιλέστερη ομάδα της Ελλάδας ο Παναθηναϊκός». Προσοχή, μην τυχόν και διαβάσουν τις δηλώσεις του οι (δήθεν) αντικειμενικοί και ψάχνουν μετά τρόπο να τις «θάψουν»...Φανταστείτε οι δηλώσεις του τεχνικού της Ακαδημίας του Χάτζι, Βασίλ Μανάιλα να αφορούσαν τον Ολυμπιακό... Πρωτοσέλιδα σε όλες τις (δήθεν) ουδέτερες εφημερίδες, απευθείας ανταποκρίσεις στους (δήθεν) αχρωμάτιστους ραδιοφωνικούς σταθμούς, χαλασμός Κυρίου.

Τι
είπε ο κύριος Μανάιλα; Πως ο Παναθηναϊκός είναι η δημοφιλέστερη ελληνική ομάδα. Συνεπώς μην περιμένετε να τις διαβάσετε στα πρωτοσέλιδα των «αντικειμενικών», ούτε να τις ακούσετε στα ρεπορτάζ των ραδιοφωνικών σταθμών.

Πού να ήξερε ο άνθρωπος πως οι έλληνες φωστήρες προσπαθούν με το ζόρι να πείσουν τη φίλαθλη κοινότητα για τη… μισή ερυθρόλευκη Ελλάδα.

Αν ο Παναθηναϊκός των τελευταίων ετών –θύμα της «παράγκας» και του «εσωτερικού πολέμου»- θεωρείται από τους «ποδοσφαιράνθρωπους» του εξωτερικού ως η πιο δημοφιλής ελληνική ομάδα, φανταστείτε πού θα βρισκόταν σήμερα ο Σύλλογος αν διοικούνταν… Παναθηναϊκά τα τελευταία 15 χρόνια.

Σκεφτείτε πού θα είχε φτάσει ο Παναθηναϊκός, αν οι διοικήσεις του λειτουργούσαν προς όφελος του Τριφυλλιού και υπερασπίζονταν τα συμφέροντα της ομάδας. Αν διοικήσεις του παρελθόντος δεν λειτουργούσαν με προδοτικό τρόπο και αν δεν μαινόταν με απίστευτη λύσσα το εκ των έσω σαμποτάζ που διέλυσε τελικά τον Σύλλογο.

Οι «πράσινοι» θα πάρουν μέρος στο τουρνουά και θα αντιμετωπίσουν την ακαδημία του Χόνβεντ και το Ινστιτούτο της Μελβούρνης στο γκρουπ Β’.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλ Μανάιλα:

«Πρόκειται για έναν τουρνουά με απίστευτα υψηλό επίπεδο Κάθε ομάδα ελπίζει πως θα είναι η μεγάλη νικήτρια. Η Ρεάλ Μαδρίτης, η ακαδημία Πούσκας και η Χόνβεντ έχουν δείξει τη δύναμή τους στα προηγούμενα τουρνουά. Συμμετέχουν επίσης η δημοφιλέστερη ελληνική ομάδα, ο Παναθηναϊκός και το κάπως άγνωστο Ινσστιτούτο της Μελβούρνης».
Keywords
Τυχαία Θέματα