Ψήφος για τη Συμμαχία...

«Σταυρό» για τον Παναθηναϊκό στις σημερινές εκλογές που γίνονται σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό
Για το εγχείρημα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας έχουν εκφραστεί αρκετές ενστάσεις. Ακόμη και για τον τρόπο που επιλέχθηκε (;) το συγκεκριμένο μοντέλο λαϊκής βάσης, αλλά και τον τρόπο που επιχειρεί να εφαρμοστεί στον Παναθηναϊκό ( εδώ).

Οι ψηφοφόροι θα
πρέπει κατά την προσέλευση στο εκλογικό κέντρο να έχουν την αστυνομική τους ταυτότητα (ή διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης) για να την ταυτοπροσωπία.

Για εκλογή μελών Δ.Σ. επιτρέπονται έως τρεις (3) σταυροί προτίμησης και για εκλογή μελών ελεγκτικής επιτροπής ένας (1) σταυρός προτίμησης. Για χορήγηση εξουσιοδότησης απαιτείται γνήσιο υπογραφής από δημόσια αρχή (ΚΕΠ. αστυνομικό τμήμα, προξενείο).

Ενα τακτικό μέλος μπορεί να κατέχει έως δύο εξουσιοδοτήσεις απο κάτοικους εσωτερικού και έως τριάντα (30) από κατοίκους εξωτερικού. Η καταμέτρηση των ψήφων θα διεξαχθεί (από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, την οποία αποτελούν οι Σιέμπος Σταύρος. Μπαλωμένου Αθηνά. Μπουτσικάρης Λεωνίδας) την Πέμπτη 22/11 στις 17:00 στα γραφεία της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» στη Λεωφόρο Κηφισίας 168 και Σοφοκλέους και κατόπιν θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.Ωστόσο στις σημερινές εκλογές, τα 3.557 τακτικά μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» καλούνται σήμερα να ψηφίσουν μεταξύ 41 υποψηφίων, για το νέο εννέαμελές Δ.Σ. του σωματείου και κατ' επέκταση και της ΠΑΕ. εκτός κι αν κάποιος απ' αυτούς που εκλεγούν θελήσει να ορίσει άλλο μέλος στο συμβούλιο του Παναθηναϊκού.
Από τους υποψήφιους ενεργά μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αλλά ταυτόχρονα και του Ενιαίου Φορέα Συνδέσμων Φιλάθλων «Θύρα 13» είναι οι Δεμενόπουλος Ευάγγελος και Μαμάκης Ιωάννης, ενώ μέλη του ΕΦΣ «Θύρα 13» είναι οι Γιαννόγλου Χριστόδουλος και Καρανάσος Γιώργος.

Υποψήφιος είναι και ο νομικός σύμβουλος του ΕΦΣ «Θύρα 13» και ιδρυτικό μέλος του Παναθηναϊκού Κινήματος (ΠΑΝ.ΚΙ) Καϋμενάκης Αθανάσιος καθώς και ο σύμβουλος στο ΔΣ του Ερασιτέχνη και μέλος επί σειρά ετών Δημητράς Ηρακλής.

Από τους πρώην αθλητές του Παναθηναϊκού υποψήφιοι είναι ο τερματοφύλακας της ομάδας του «Γουέμπλεϊ» Τάκης Οικονομόπουλος, ο διάδοχός του Βασίλης Κωνσταντίνου, ο πρώτος σκόρερ της πορείας προς το «Γουέμπλεϊ» Αντώνης Αντωνιάδης, ο πολυνίκης κολυμβητής Γιώργος Χατζής μέλος της ομάδας που κατέκτησε οκτώ πρωταθλήματα κολύμβησης και ο πρώην πρωταθλητής με την ομάδα βόλλεϋ του Τριφυλλιού Γόντικας.

Ο αναλυτικός κατάλογος με τα εκλογικά κέντρα
Στις 10.00 θα ανοίξουν οι κάλπες στα κατά τόπους εκλογικό κέντρα. Στην Αθήνα η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 19:00 και στην επαρχία και στο εξωτερικό στις 15.00 (τοπική ώρα).
Στην πρωτεύουσα κάλπες θα στηθούν στο γήπεδο της Λεωφόρου στη θύρα 3. Τα υπόλοιπα εκλογικά κέντρα είναι:

Αγρίνιο: Καροπαππά 8.
Αλεξανδρούπολη: Μαζαράκη 9. Καστοριά: Μητροπόλεως 47.
Αμαλιάδα: Ερμού 36.
Αργος: Βασ. Σοφίας 9.
Αρτα: Τορελλά 1. Ιωάννινα: Κων/νου Αράπη 2.
Βόλος: Σωκράτους κ
Keywords
Τυχαία Θέματα