Σταυρώνουμε Παναγόπουλο για να «σταυρώσει» τον Παναθηναϊκό

Προεκλογική καμπάνια του Παναγόπουλου για τις εκλογές της Συμμαχίας: Εξασφαλισμένη η μη κατάκτηση πρωταθλήματος και η μη ευρωπαϊκή έξοδος από τον Παναθηναϊκό τα επόμενα χρόνια...
Πάνω απ’ όλα να ξεχρεώσει η ομάδα. Σε μνημόνιο και ο Παναθηναϊκός. Δεν υπάρχουν αγωνιστικοί στόχοι. Δεν υπάρχει πρωτάθλημα, ούτε καν έξοδος στην Ευρώπη.
Να μειωθούν τα χρέη και τίποτα άλλο. Το γεγονός πως μία πιθανή συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ «σβήνει» με τη μία τις οικονομικές «τρύπες» είναι ψιλά γράμματα.

Από τη στιγμή, βέβαια, που δεν βάζει κανείς το χέρι στην τσέπη, που έχουν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια προεισπράξεων, που πρέπει κάποια στιγμή να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές και παράλληλα που ο κόσμος δεν δείχνει θερμός να προσφέρει στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, δεν προμηνύεται μείωση των χρεών αλλά αύξησή τους... Προφανώς και αυτό είναι... ψιλά γράμματα. Ας γίνει η προσπάθεια και έχει ο Θεός.

Αυτές πάνω – κάτω φαίνεται πως είναι οι αρχές του Χρήστου Παναγόπουλου, ιδρυτικού στελέχους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, αντιπροέδρου της ΠΑΕ, πρώην θαμώνα σε σουίτες του «Γ. Καραϊσκάκης» και νυν υποψηφίου για της εκλογές του Σωματείου που κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών του Τριφυλλιού.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ειδικά οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού, πάγωσαν και αντέδρασαν έντονα όταν πριν από λίγες ημέρες άκουσαν τους στόχους της ομάδας για τα ερχόμενα χρόνια από τα χείλη του Χρήστου Παναγόπουλου.

Θυμίζουμε όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ στο πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο:

«Σε ορίζοντα διετίας θα είναι πολύ δύσκολο να πρωταγωνιστήσουμε. Του χρόνου δεν μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και έτσι όπως πάμε δεν θα βγούμε ούτε Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε τραγική οικονομική κατάσταση. Αυτή τη στιγμή αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η οικονομική επιβίωση της ομάδας και τίποτα άλλο. Θα γίνουν περικοπές από παντού.

Από την ΠΑΕ, στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Στόχος το μπάτζετ είναι να φθάσει στα 17 εκατ. ευρώ. Έχουμε χρέη ύψους 28 εκατ. ευρώ από τα προηγούμενα χρόνια και μόνο αν φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο μπάτζετ, μπορεί σε τρία, τέσσερα χρόνια σιγά-σιγά να καλύψουμε το χρέος. Η ομάδα θα στηριχθεί στα παιδιά από τις Ακαδημίες και χρήματα δεν υπάρχουν για τίποτα άλλο. Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει πώς θα σωθεί η ομάδα , δεν μας ενδιαφέρει αν θα βγει Ευρώπη».
Keywords
Τυχαία Θέματα