«Πλησίασε τους παίχτες και όχι την ομάδα ο Ολυμπιακός»

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου Ηλίας Λιανός ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης Καββαδά και αποκαλύπτει συζητήσεις του ΟΣΦΠ με τον παίκτη και όχι με την ομάδα του...
Απίστευτες αποκαλύψεις του προέδρου και χρηματοδότη του Πανιωνίου Ηλία Λιανού: Χωρίς, όπως τόνισε να έχει αποδείξεις για αυτό, είναι σίγουρος πως ο Ολυμπιακός προσέγγισε αρχικά τον Βασίλη
Καββαδά αντί να πράξει το ηθικό, δηλαδή να απευθυνθεί στην ομάδα του. Το ίδιο, όπως υπογράμμισε, πιστεύει πως είχαν κάνει οι «ερυθρόλευκοι» προ ετών και με τον Στράτο Περπέρογλου.

Το όλο στόρι με τον Καββαδά, έχει ενδιαφέρον για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί φωτίζεται για άλλη μία φορά ο τρόπος με τον οποίο το μιντιακό σύστημα ανεβοκατεβάζει προσωπικότητες με στόχο να μην πληγωθεί ο εγωισμός παραγόντων του Πειραιά. Δεύτερον, γιατί έχει έμμεση σχέση με τον Παναθηναϊκό, αφού σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αποκαλύπτει ο κ. Λιανός ο παίκτης δεν είχε καμία προσωπική προτίμηση για το πού θα υπέγραφε.

Αναλυτικά όσο είπε στη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ηλίας Λιανός:

Επειδή βαρέθηκα να ακούω τις θέσεις των ενδιαφερομένων μέσω μερίδας του Τύπου με υπονοούμενα για εμένα και την ομάδα και επειδή θα προτιμούσα ο άμεσα ενδιαφερόμενος, δηλαδή η ομάδα του Ολυμπιακού να κάνει γνωστή δημόσια την τοποθέτησή της, θα αναφερθώ αναλυτικά στην υπόθεση.

Κατ’ αρχήν να επισημάνω ότι η πρώτη και ουσιαστικά μόνη ομάδα που ενδιαφέρθηκε για τον Καββαδά ήταν ο Ολυμπιακός. Μίλησα προσωπικά με τον παίκτη αν έχει προτίμηση του που θέλει να πάει και μου απάντησε ότι δεν τον πειράζει να πάει οπουδήποτε. Το ίδιο είχα κάνει και με τον Περπέρογλου με τον Ολυμπιακό να έχει τον πρώτο λόγο και στις δύο περιπτώσεις. Ομως και στις δύο αντί να έρθει σε επαφή με την ομάδα, τον Πανιώνιο, πλησίασε τους παίκτες. Δεν έχω αποδείξεις για αυτό, όμως είμαι πεπεισμένος ότι έτσι έγινε. Ομως οι δουλειές και οι συμφωνίες δεν γίνονται έτσι. Δεν συνηθίζω να κάνω διαπραγματεύσεις για παίκτες της ομάδας μέσω του Τύπου όμως.

Είχα αποδεχθεί την αρχική προφορική πρόταση του Ολυμπιακού αλλά στη συνέχεια μου ζητήθηκε μείωση κατά 20% προκειμένου να καλυφθεί το ποσό που δικαιούται ο Ιωνικός Νίκαιας. Ολα τα υπόλοιπα περί συμφωνιών κάτω από το τραπέζι είναι αηδίες. Το θέμα ήταν πως μετά την αρχική μου συμφωνία ο Ολυμπιακός εξαφανίσθηκε για δέκα μέρες και στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός ήρθε σε επαφή με τον ατζέντη του κάνοντας επίσης «πρόταση». Ξαφνικά εκείνες τις μέρες «επέστρεψε» ο Ολυμπιακός μαθαίνοντας για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και τότε ενημέρωσα και τις δύο πλευρές ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται αφού δεν ήθελα να μπω σε παζάρια τέτοιου τύπου. Μίλησα ξανά με τον Βασίλη και του εξήγησα, κάτι που αποδέχθηκε, ότι το καλύτερο για τον ίδιο θα ήταν να μείνει στον Πανιώνιο.

Από τότε δεν είχα καμία ενόχληση μέχρι την περασμένη Κυριακή, τελευταία μέρα της προετοιμασίας της ομάδας στη Νάουσα όταν ο ατζέντης του παίκτη με ενημέρωσε για πρόταση του Ολυμπιακού ύψους 400.000 ευρώ. Του απάντησα πως επειδή με κούρασ
Keywords
Τυχαία Θέματα