Η πρωταθλήτρια που έγινε κολ γκερλ!

20:57 10/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η Φλορίτσα Λεονίντα από τη Ρουμανία πριν από εννιά χρόνια είχε κάνει περήφανη όλη η χώρα καθώς είχε κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ενόργανης Γυμναστικής. Τώρα όμως, σε ηλικία 25 ετών, αφού έπρεπε να σταματήσει την ενόργανη είπε να στραφεί σε νέους επαγγελματικούς ορίζοντες!

Η πρώην αθλήτρια εντοπίστηκε σε μια ιστοσελίδα με ιερόδουλες , όπου η αγγελία της την χαρακτήριζε ως «πολύ αθλητική» και όχι άδικα!

Το θέμα αποκάλυψε η εφημερίδα «Κανκάν» και έχει προκαλέσει σάλο στη Ρουμανία.

Η 25χρονη έως τώρα ζούσε διπλή ζωή καθώς ούτε η οικογένειά

της δεν ήξερε την πραγματική της απασχόληση. Οι γονείς της πίστευαν πως εργαζόταν ως προπονήτρια στη γερμανική πόλη Ινγκολσταντ όπου είχε μετακομίσει μετά το τέλος της αθλητικής καριέρας της. Αν και αυτός φαίνεται να ήταν αρχικά ο σκοπός της λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπισε, η Λεονίντα έγινε συνοδός πολυτελείας.

Ο πατέρας της, Γκεοργκι δήλωσε στην εφημερίδα «Λιμπερτατέα»: «Ντρέπομαι. Θα μεταναστεύσουμε λόγω αυτού του γεγονότος. Ίσως στον Καναδά όπου ζει ο αδελφός μου εκεί».

Πάντως, όταν τα ΜΜΕ ζήτησαν από την ίσια την Λεονίντα να μιλήσει για τη διπλή ζωή της, εκείνη απάντησε: «Βρίσκομαι σε διακοπές με τον αγαπημένο μου. Κανένα σχόλιο».

Keywords
Αναζητήσεις
κολ γκερλ ελλαδα, κολ γκερλ στη ν σμυρνη
Τυχαία Θέματα