Πήρε τον πρώτο «τελικό»

Tεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός επί του Μίλωνα εκτός έδρας, με 0-3 σετ, διατηρώντας τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία...

Σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο, η αντρική ομάδα βόλλεϋ του Παναθηναϊκού πήρε υπερπολύτιμη νίκη επί του Μίλωνα με 0-3 σετ, μέσα
στη Νέα Σμύρνη. Με τους τρεις βαθμούς που κατέκτησε, έχει ελπίδες να οδηγήσει την υπόθεση παραμονής στην Α1 στα πλέι άουτ, ενώ πλέον πήρε και ψυχολογικές ανάσες για τη συνέχεια.

Η εξέλιξη του ματς:

Στο πρώτο σετ, οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι το 11-11. Στο σημείο εκείνο
ο Παναθηναϊκός έκανε ένα σερί 3-0 και προηγήθηκε με 14-11. Ανεβάζοντας την απόδοσή του αύξησε το προβάδισμά του και πήρε σχετικά εύκολα το σετ με 25-20.

Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι το 6-6. Ο Παναθηναϊκός βγάζοντας καλές άμυνες και βελτιώνοντας το σερβίς του προηγήθηκε με 8-6 και από εκείνο το σημείο και εξής πάτησε γκάζι, έπαιξε εξαιρετικό βόλλεϋ, περιόρισε στο ελάχιστο τα λάθη του και πήρε με περίπατο το σετ με 25-14.

Στο τρίτο σετ, με καλή ψυχολογία, οι παίκτες του Στέλιου Καζάζη μπήκαν δυναμικά, πήραν από νωρίς διαφορά 4 πόντων, την οποία διατήρησαν και αύξησαν μέχρι το τέλος του σετ (25-19), παίρνοντας την καθαρή νίκη με 3-0.

Τα σετ: 20-25, 14-25, 19-25

Δηλώσεις έκανε ο Στέλιος Καζάζης μετά τη λήξη του ματς, ο οποίος τόνισε ότι η υπόθεση σωτηρία για τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολη και ο δρόμος μεγάλος, ενώ σημείωσε ότι από τη Δευτέρα θα υπάρχουν σοβαρές εξελίξεις στην ομάδα.

«Ήταν παιχνίδι στο οποίο ήταν απαραίτητη η νίκη και αν ήταν δυνατόν να είναι «καθαρή». Ευτυχώς τα καταφέραμε και πήραμε ένα «καθαρό» τρίποντο.

Είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και είχαμε γενικότερα πολύ καλή απόδοση. Φυσικά αυτή η νίκη δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για τον στόχο μας. Ο δρόμος είναι μεγάλος και δύσκολος. Από την άλλη υπάρχουν προβλήματα τα οποία βασανίζουν την ομάδα. Φοβάμαι ότι από την Δευτέρα θα έχουμε σοβαρές εξελίξεις».
Keywords
Τυχαία Θέματα