Πιέζει ο χρόνος για το πόλο ανδρών

Κανονικά στην Α1 το πόλο ανδρών του Παναθηναϊκού. Σήμερα, Παρασκευή 10/8, περιμένουμε εξελίξεις, καθώς είναι τελευταία ημέρα των μεταγραφών και το ρόστερ είναι στον «αέρα»...
Κανονικά θα συμμετάσχει το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Οι σκέψεις για Α2 που είχαν τεθεί επί τάπητος απομακρύνθηκαν, οι «πράσινοι» δηλώθηκαν στην ΚΟΕ
για το «μεγάλο» πρωτάθλημα, και οι άνθρωποι του Τριφυλλιού κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν να κλείσουν το ρόστερ της ομάδας.

Θυμίζουμε πως σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Αχιλλέας Μακρόπουλος είχε πει πως η ομάδα χρειάζεται μπάτζετ περίπου 120.000 ευρώ και πως αναζητούνται μέσω χορηγίας οι 90.000 ευρώ (τα υπόλοιπα θα τα συμπλήρωνε ο ίδιος με μορφή χορηγίας).

Η μεταγραφική περίοδος «κλείνει» σήμερα (Παρασκευή 10/8), κάτι που σημαίνει πως λογικά περιμένουμε εξελίξεις πάνω στην ενίσχυση της ομάδας. Από το δυναμικό του τμήματος έχουν αποχωρήσει οι Κομάντινα, Γιάννης Κόχειλας, Νίκος Στελλάκης, Μίμης Αληχανίδης, Χριστόφορος Δερμιτζάκης και ο αρχηγός Γιώργος Τόσκας.
Achaean Generation
Keywords
Τυχαία Θέματα