Πριμ πρόκρισης 500.000 ευρώ

Πριμ πρόκρισης 500.000 ευρώ έχουν λαμβάνειν οι παίχτες του Τριφυλλιού για την πρόκρισή τους στους ομίλους του Europa League. Η σημερινή κλήρωση για τα πλέι οφ μπορεί να αποφέρει ακόμα μεγαλύτερα κέρδη για το σύλλογο.

Mετά από την ικανοποίηση για τη νίκη επί της Μάδεργουελ και τα οφέλη που αυτή επέφερε τόσο στο πρεστίζ όσο και στην οικονομική σωτηρία του συλλόγου, υπήρξε άλλος ένας λόγος για χαμόγελα στην Παιανία, αφού εκτός από την πρόκριση οι παίκτες θα βάλουν στους λογαριασμούς τους
ένα έξτρα μπόνους.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε υποσχεθεί λίγο μετά την κλήρωση με τους Σκωτσέζους πριμ πρόκρισης στους παίχτες του Παναθηναϊκού, της τάξεως των 500.000 ευρώ.

Αυτή τη στιγμή το Τριφύλλι έχει διασφαλίσει την παρουσία του στα ευρωπαϊκά γήπεδα τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο, αφού είναι εξασφαλισμένη η συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League. Eάν σήμερα (10/8), μάλιστα, κληρωθεί και με κάποιον βατό αντίπαλο στα πλέι οφ του Champions League και καταφέρει να περάσει στους «χρυσοφόρους» ομίλους του, τα οικονομικά οφέλη για την ΠΑΕ θα είναι τεράστια και θα ομιλούμε σε άλλη βάση πλέον για το μέλλον της ομάδας.
To μπόνους πρόκρισης των 500.000 ευρώ δε θα καταβληθεί άμεσα στους παίχτες, καθώς ακόμα δεν έχει γίνει η αποπληρωμή της πρώτης δόσης των διακανονισμών τους, η οποία είχε προγραμματιστεί στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε. Το πρόβλημα ρευστότητας παραμένει στη διοίκηση, αλλά πλέον υπάρχει θετικό κλίμα και εμπιστοσύνη για ένα πιο ευοίωνο μέλλον στα οικονομικά του συλλόγου. Οι παίχτες είναι βέβαιοι πως ο ιδρυτής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» θα κρατήσει το λόγο του και πως πέραν των οφειλομένων θα εισπράξουν και το μπόνους συμμετοχής στους ομίλους, τουλάχιστον, του Europa League. Mε λίγη τύχη στη σημερινή κλήρωση (13:00)για τα πλέι οφ, παίχτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση μπορεί να έχουν έναν ακόμη λόγο για να χαμογελούν...
Keywords
Αναζητήσεις
500000 prim champions league
Τυχαία Θέματα