«Περίεργη» απόφαση για ΑΜΚ 6 εκατ. ευρώ!

Στα 6 εκατομμύρια ευρώ η ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Ποιες οι δικαιολογίες και γιατί δεν συμφέρει το Τριφύλλι η απόφαση...
Ενώ όλα έδειχναν πως η σημερινή Γ.Σ. του Παναθηναϊκού θα είχε τυπικό χαρακτήρα, τελικά πάρθηκε μία περίεργη απόφαση που είναι πάνω απ’ όλα ζημιογόνα για το Τριφύλλι.

Η νέα ΑΜΚ ορίστηκε στα 6 εκατομμύρια ευρώ και όχι στα 15 εκατομμύρια όπως είχε προαναγγείλει ο Δημήτρης Γόντικας όταν
ακυρώθηκε η προηγούμενη αύξηση. Η δικαιολογία; Ότι δεν υπάρχε περίπτωση να καλυφθούν τα 15 εκατ. και πως σε περίπτωση που εμφανιστεί σοβαρός ενδιαφερόμενος θα προκυρηχθεί νέα. Τι άλλαξε μέσα σε δύο εβδομάδες, μόνο όσοι... σκαρφίστηκαν τη νέα αύξηση το γνωρίζουν.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος είχε εξουσιοδοτήσει τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, όμως ο δεύτερος προτίμησε να κάνει... διακοπές και να εξουσιοδοτήσει με τη σειρά του τον Ευάγγελο Πέτσο. Ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας Γιάννης Αλαφούζος δεν έφτασε στην ώρα του (γιατί ήταν στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας) και εξουσιοδότησε τον Στράτο Σωπήλη να διευθύνει τη Συνέλευση.

Στον Παναθηναϊκό παίζονται περίεργα παιχνίδια, που είναι απορίας άξιο αν τελικά έχουν ως στόχο το όφελος του Συλλόγου ή όχι.

Το ποσό που χρειάζεται η ΠΑΕ για να μπορέσει να βγει η χρονιά (η προηγούμενη) είναι 15 εκατομμύρια ευρώ και όχι 6. Εφόσον η Παναθηναϊκή Συμμαχία δεν κατάφερνε να συγκεντρώσει (κόντρα στα... καλοκαιριάτικα γκάλοπ) τα απαραίτητα χρήματα για να καλυφθεί όλο το ποσό, τότε θα έμεναν αδιάθετες μετοχές και εδώ θα ερχόταν η σειρά του κόσμου να συνδράμει (αφού το πλαφόν παραμένει 99 ευρώ).

Όχι μόνο του κόσμου, αλλά πιθανότατα και άλλων μετόχων που θα μπορούσαν να αυξήσουν το ποσοστό τους.

Φυσικά, να σημειώσουμε ακόμα, πως με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης «νομιμοποιείται» ο κάθε Βλάσης Τσάκας να γκρινιάζει και να διατηρεί ζωντανό ένα παραμύθι που θα τελείωνε μια και καλή τον Σεπτέμβριο, αφού οι δικαιολογίες για τους απίστευτους πρίγκιπες θα εξαντλούνταν.
Keywords
Τυχαία Θέματα