Ημέρες ραδιοφώνου και... live streaming

Στον «αέρα» η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα Μάλαγα – Παναθηναϊκός, καθώς η ΕΡΤ ζητά επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας με την TEAM.
Τα μηνύματα για την απ’ ευθείας τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ Μαλάγα - Παναθηναϊκόε την προσεχή Τετάρτη από την ΕΡΤ η οποία έχει και τα σχετικά δικαιώματα, δεν είναι καθόλου
θετικά.

Χαρακτηριστική ήταν τ τοποθέτηση του νέου διευθύνοντος συμβούλου της κρατικής ραδιοτηλεόρασης Νίκου Σίμου: «Ζητήθηκε από τous νομικούς να παραδώσουν το πόρισμά τους ως τα τέλη της εβδομάδας. Και το πόρισμα αυτό θα συζητηθεί στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ, που θα γίνει το πρωί της Τρίτης 21 Αυγούστου, θα είμαστε όμως έτοιμοι και σε εγρήγορση, από τεχνικής πλευράς να καλύψουμε τον αγώνα, αν αυτό αποφασιστεί από το έκτακτο Δ.Σ.».

Η ΕΡΤ θέλει να επαναδιαπραγματευθεί με την TEAM τη σύμβαση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ανησυχεί για το πρόστιμο που θα της επιβληθεί αν δεν μεταδώσει το Μάλαγα – ΠαναΘηναϊκός, ωστόσο η τελική απόφαση θα ληφθεί το πρωί της παραμονής του αγώνα. Δεν αποκλείεται να μεταδώσει τελικά το παιχνίδι για να αποφύγει να πληρώσει τη σχετική ρήτρα. Σε διαφορετική περίπτωση, το ματς δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη στην Ελλάδα και οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα αρκεστούν στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις και στο... live streaming.
Keywords
Τυχαία Θέματα