Δημήτρη πρόσεχε! Φυσάει...

Το 1999 «φύσηξε» ο Αλεσάντρο Μπιριντέλι. Το 2012 «φυσάει» ο Γιάννης Αλαφούζος...
Στον Παναθηναϊκό, όπως όλα δείχνουν, φυσάει ένας νέος, πιο αισιόδοξος άνεμος. Ένα αεράκι που προμηνύει τουλάχιστον διάθεση για πάλη κόντρα στο κατεστημένο και στο παρασκήνιο που ταλαιπωρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ως γνωστόν, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος όταν φυσάει μπερδεύεται. Αυτή τη φορά μπορεί να μην έκανε έκανε έξοδο... Μεσολογγίου όπως το 1999, αλλα μπέρδεψε την έννοια της λέξης «παλιμπαιδισμός».

Το πιο εξωφρενικό δεν είναι, βέβαια, οι δηλώσεις του παλαίμαχου
τερματοφύλακα αλλά το γεγονός πως αναμασάει το ίδιο «τροπάριο» με τα «ερυθρόλευκα», δήθεν ουδέτερα, παπαγαλάκια.

Από το Δημήτρη Ελευθερόπουλο, νυν προπονητή του Πανιωνίου και βασικό στέλεχος του Ολυμπιακού επί της πρώτης Παράγκας, μάθαμε πως τα «τιτιβίσματα» του Γιάννη Αλαφούζου δείχνουν... παλιμπαιδισμό.

Φυσικά, όταν ένα ολόκληρο σύστημα ασχολείται μέρα-νύχτα με το τι γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter κάποιος που απλώς… παλιμπαιδίζει, τι μπορεί κανείς να πει για το ίδιο το σύστημα;

Τα φαξ στην πλατεία Αλεξάνδρας παίρνουν φωτιά και τα non paper μοιράζονται δεξιά και αριστερά. Οι πιο φιλότιμοι αλλάζουν δύο – τρεις λέξεις, ενώ υπάρχουν και οι τεμπέληδες (παρόλο που αυτοί συνήθως έχουν τα πιο ηχηρά ονόματα) που δεν αλλάζουν ούτε κόμμα. Κάθε έννοια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας έχει εξαφανιστεί στο βωμό των «μεγάλων» συμφερόντων.

Συνήθως, η πιο γνωστή τακτική –για να αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία τα λεγόμενά τους- είναι να βγαίνουν μπροστά τα αγαπημένα παιδιά του συστήματος, που τις περισσότερες φορές είναι παλαίμαχοι ή νυν ποδοσφαιριστές-τεχνικοί (θυγατρικών κατά τον Γιάννη Αλαφούζο) σωματείων. Στη σημερινή περίπτωση ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Μέσω ανακοίνωσης, ο «Ελέ» -όπως αρέσει στο «σύστημα» να τον αποκαλεί- κάνει λόγο για αξιοπρέπεια του Πανιωνίου και για 28 απλήρωτα παλικάρια. Τώρα το πώς κάποιος που στηριζόμενος στην πιο «σκούρα» περίοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου έχτισε το όνομά του, απόλαυσε δόξα, κέρδισε τίτλους και χρήματα, χωρίς ποτέ να στηλιτεύσει όσα συνέβαιναν τριγύρω του, μιλάει σήμερα για αξιοπρέπεια, μόνο ο ίδιος το γνωρίζει.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου:

«Λόγω του ότι ο παλιμπαιδισμός με τα τιτιβίσματα στο twitter έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικός να ξεκαθαρίσω ότι έχει να κάνει με την ομάδα μας. Είναι τελείως διαφορετικό να σου στέλνουν δανεικό έναν παίκτη από μία αντρική ομάδα, από το να έρχεται ένα παιδί από την Κ20 μετά από έντονη επιθυμία και πίεση του ίδιου προς τους υπεύθυνους των ακαδημιών που ήταν.

Προφανώς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα και το ελληνικό ποδόσφαιρο, κάποιοι έχουν την πολυτέλεια να σερφάρουν όλη την ημέρα στο internet, ενώ κάποιοι άλλοι πρέπει να μοχθήσουν για 28 παλικάρια απλήρωτα εδώ και αρκετούς μήνες, οι περισσότεροι εκ των οποίων αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα.

Ας αφήσουν λοιπόν τον Πανιώνιο στη
Keywords
Τυχαία Θέματα