Πανταλέων: «Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου»

Ο Σωτήρης Παντελέων επανέλαβε ότι ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι του και υποστήριξε ότι θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή σε ένα Τριφύλλι που θα πρωταγωνιστεί και πάλι, ενώ ο Ρούλης Αγραπιδάκης σημείωσε πως δεν πάνε τα κίτρινα στον Σωτήρη...

Αντίπαλος με την ομάδα της καρδιάς του βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Σωτήρης Πανταλέων, ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά του στον Παναθηναϊκό από τους «πράσινους».

Μετά το τέλος της
αναμέτρησης, ο πρώην αρχηγός του Τριφυλλιού υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι του και θα ήθελε να γυρίσει στους «πράσινους» που θα πρωταγωνιστούν, ενώ δήλωσε πως παρά τις δυσκολίες η ομάδα θα σωθεί.

Συγκεκριμένα:

«Έχω δηλώσει ότι ο Παναθηναϊκός είναι σαν το σπίτι μου και έχω ζήσει τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Οι συνθήκες μας οδήγησαν στο να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Στο μέλλον θα ήθελα να επιστρέψω στην ομάδα του Παναθηναϊκού που θα πρωταγωνιστεί. Τα συναισθήματα σήμερα ήταν ανάμεικτα. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες τη φετινή σαιζόν αλλά είναι μια ομάδα μαχητική. Ο Στέλιος θα εμπνεύσει τα παιδιά και πιστεύω ότι θα σωθεί η χρονιά».
Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Παναθηναϊκός, Χρόνης Ακριτίδης, ο οποίος παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Σωτήρη Πανταλέοντα πριν την έναρξη του ματς υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός τιμά όσους τον τίμησαν, αναφέροντας:

«Ο Παναθηναϊκός τιμά όσους τον τίμησαν. Κάναμε το λιγότερο δυνατόν για τον Πανταλέοντα. Οι συγκυρίες οδήγησαν πέρυσι στο να φύγει από την ομάδα αλλά ο Σωτήρης θα ανήκει για πάντα στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Από την πλευρά του ο τιμ μανατζερ των πράσινων Ρούλης Αγραπιδάκης, ο οποίος δεν μπορούσε να βλέπει τον Πανταλέοντα ως αντίπαλο του Παναθηναϊκού τόνισε:

«Το παλέψαμε το ματς κόντρα στον Παμβοχαϊκό. Αναφορικά με τον Σωτήρη, τι μπορεί να πει κανείς. Δεν του πάνε και πολύ τα κίτρινα. Ο Σωτήρης είναι το καλύτερο παιδί, είναι ψυχούλα».
Keywords
Τυχαία Θέματα