Polo: Ekane to tria sta tria

Με 9-7 επιβλήθηκε ο Παναθηναϊκός των Χανίων, στο εντός έδρας παιχνίδι που ολοκληρώθηκε προ ολίγου. Κορυφαίος ο Παπαδόγκωνας, ο οποίος σκόραρε και τρία τέρματα...

Την τρίτη σερί νίκη του έκανε ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα της Α1, ο οποίος κέρδισε τα Χανιά 9-7 στο ΟΑΚΑ,
σε ένα αρκετά ισόρροπο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι τα μέσα του δευτέρου οκταλέπτου, αλλά οι ορθότερες επιθετικές επιλογές έφεραν το Τριφύλλι μπροστά στο σκορ από τις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου.

Με κύριο εκφραστή των επιθέσεών του τον Παναγιώτη Παπαδόγκωνα και από κοντά τους Γιώργο Αφρουδάκη και Χριστόφορο Δερμιτζάκη, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη, αφού στο τρίτο δεκάλεπτο είχε ένα επιμέρους σκορ 3-1.

Έτσι το Τριφύλλι παρέμεινε αήττητο και πλέον εστιάζει την προσοχή του στο θέμα του κολυμβητηρίου όπου θα προπονείται, καθώς τα προβλήματα με το Ζάπειο δεν έχουν τελειωμό...
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΧΑΝΙΑ 9-7

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-2, 2-1, 3-1, 3-3

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Λέντζος, Σιδέρης, Γερακούδης, Κόχειλας Ν., Κουρλιάφτης 1, Παπαδόγκωνας 3, Δερμιτζάκης Δ. 1, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 2, Αφρουδάκης Ζ., Κατσαούνης, Δερμιτζάκης Χρ. 2, Φώσκολος, Οικονομίδης, Παρασκευόπουλος.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Κοκόνας, Σαρτζετάκης, Σολογάνης, Μαζοκοπάκης, Μπατάκης, Πετρόχειλος, Χαριτάκης 2, Δασκαλάκης, Βιζυράκης 2, Βλοντάκης 3, Μιγιάκης, Βίσμπας.
Keywords
Τυχαία Θέματα