Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε

Πάλεψε η αντρική ομάδα βόλλεϋ ανδρών του Παναθηναϊκού, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα από τον Παμβοχαϊκό με 2-3 σετ. Πολύτιμος ο βαθμός στον αγώνα που δίνει το Τριφύλλι. Πριν την έναρξη, βραβεύτηκε ο Σωτήρης Πανταλέων...

Με 2-3 σετ ηττήθηκε η αντρική ομάδα βόλλεϋ του Παναθηναϊκού
από τον Παμβοχαϊκό στη Γλυφάδα, γνωρίζοντας την τρίτη σερί ήττα της, αλλά «τσίμπησε» τουλάχιστον έναν πολύτιμο βαθμό. Στοίχισαν τα λάθη στην υποδοχή.

Στο πρώτο σετ, ο Παμβοχαϊκός ήταν ανώτερος των «πρασίνων» και εκμεταλλευόμενος τα λάθη των παιχτών του Στέλιου Καζάζη, πήρε από νωρίς μια διαφορά ασφαλείας, την οποία και διατήρησε μέχρι τη λήξη του σετ (18-25).

Το δεύτερο σετ ήταν πιο ισορροπημένο. Ο Παναθηναϊκός περιόρισε τα λάθη του, ανέβασε την απόδοσή του και προηγήθηκε με 13-10. Ο Παμβοχαϊκός με καλό σερβίς και πίεση στο μπλοκ, ισοφάρισε 14-14, ενώ στη συνέχεια πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με 14-16. Στο σημείο εκείνο μπήκε στο ματς ο Τζόσουα Γουόκερ, ο οποίος στην πρώτη του επίθεση πήρε πόντο (15-16). Η αντίπαλη ομάδα πήρε ξανά τα ηνία με 16-20, οι παίκτες του Καζάζη αντέδρασαν με ένα σερί 3-0 και μείωσαν στον πόντο (19-20). Το σετ ήταν θρίλερ, πήγαινε πόντο - πόντο και ο Παναθηναϊκός, με πρωταγωνιστές τους Ραγκουτζόνι και Βόγκελ ισοφάρισε σε 1-1.

Έχοντας αποκτήσει ρυθμό, το Τριφύλλι μπήκε δυνατά στο τρίτο σετ και προηγήθηκε με 4-0 και 11-8. Ο Παμβοχαϊκός ισοφάρισε σε 14-14 και στο σημείο εκείνο ο Γουόκερ με δυο συνεχόμενους πόντους έβαλε ξανά την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Η εικόνα του δεύτερου σετ επαναλήφθηκε, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται δίπλα στο σκορ, Ωστόσο, ο Ραγκουτζόνι που ήταν σε πολύ καλή βραδιά, πήρε τις επιθέσεις πάνω του και τελείωσε το σετ με 25-23.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο τέταρτο σετ με ένα 4-0 και συνέχισαν διατηρώντας τη διαφορά υπέρ τους. Η κακή υποδοχή στοίχισε στον Παναθηναϊκό, που δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το σετ. Μαντέκας, Γιοβάνοβιτς και Πανταλέων έκαναν ζημιά στην άμυνα των πράσινων και έστειλαν το ματς στο τάι μπρέικ. Το πέμπτο σετ είχε διαδικαστικό χαρακτήρα για την ομάδα του Παμβοχαϊκού, που πήρε διαφορά 5 πόντων από νωρίς και τελείωσε εύκολα το σετ και το παιχνίδι.

Για τους «πράσινους» που πάλεψαν πρώτος σκόρερ ήταν ο Ραγκουζόνι με 24 πόντους και τον ακολούθησαν οι Βόγκελ με 12, Πρωτοψάλτης με 11 και Γουόκερ με 10.

Τα σετ: 18-25, 25-23, 25-23, 19-25, 9-15
Πριν από την έναρξη του ματς, ο Χρόνης Ακριτίδης βράβευσε τον Σωτήρη Πανταλέoντα για την προσφορά του στον Σύλλογο με τον πρώην αρχηγό των «πρασίνων» να συγκινείται και να κερδίζει το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων που βρέθηκαν στο κλειστό της Γλυφάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα