Παναθηναϊκός από κούνια ο Παρασκευάς Άντζας

«Παναθηναϊκός από πιτσιρικάς» δήλωνε ο Παρασκευάς Άντζας όταν ακόμα αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ξάνθης...

Ο ποδοσφαιριστής που το όνομά του έχει συνδεθεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με απρεπείς χειρονομίες προς οπαδούς του Παναθηναϊκού και με τις χυδαιότητές του προς τον Σωτήρη Κυριάκο, ήταν οπαδός του Τριφυλλιού.

Οι αποκαλύψεις του Greenzone συνεχίζονται. Ο Παρασκευάς Άντζας
υποστήριζε τον Παναθηναϊκό… από πιτσιρικάς! Ο παίχτης, όπως δήλωσε σε συνέντευξη στην «Αθλητική Ηχώ» όταν ήταν παίχτης της Ξάνθης, μπορεί να είχε αδυναμία στους «πράσινους», ωστόσο τα συναισθήματά του δεν θα έπαιζαν ρόλο στην ομάδα που θα υπέγραφε, αλλά θα ακολουθούσε την πιο συμφέρουσα οικονομικά πρόταση. Άλλωστε ποτέ δεν τα πήγαινε καλά σε θέματα… πίστης!

«Καλώς ή κακώς όλοι κοιτούν το συμφέρον τους. Αυτό κάνω και εγώ» απάντησε όταν ρωτήθηκε αν θα πήγαινε στην ομάδα που υποστήριζε, τον Παναθηναϊκό, αν δεν ήταν ικανοποιητική η πρόταση.

Τελικά έδεσε με τον σύλλογο που ταιριάζει περισσότερο στη φιλοσοφία και στο ήθος του και ο Παναθηναϊκός γλύτωσε από έναν αξιόλογο μεν αμυντικό, αλλά που έχει κακές συνήθειες και έφεση στο… ξύσιμο.

Θυμίζουμε πως το Greenzone αποκάλυψε πως τον Παναθηναϊκό υποστήριζαν ακόμα οι Γιώργος Σιδέρης (ο οποίος θα... έκοβε την μπάλα αν δεν ερχόταν στο Τριφύλλι), ο Τάσος Μητρόπουλος, ο Νίκος Σαργκάνης, ενώ ήθελαν «σαν τρελοί» να φορέσουν τα πράσινα οι Νίκος Αναστόπουλος και Νίκος Αλεφαντος. Αυτές όμως είναι οι... μέτριες αποκαλύψεις. Τα καλά έρχονται λίαν συντόμως! Μείνετε συντονισμένοι!
Keywords
Αναζητήσεις
αντζας με κυριακο, antzas
Τυχαία Θέματα