Epistrofh Nickolas sto Trifylli;

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Ντρου Νίκολας έχει πάρει το δρόμο της επιστροφής για τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Μετά το θέμα του προπονητή θα ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του Αμερικανού.
Άμεση προτεραιότητα του Παναθηναϊκού, όπως διαρρέει από τους κύκλους της ΚΑΕ, είναι η συμφωνία με το νέο προπονητή, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν σχεδιάζουν και το μεταγραφικό τους
πλάνο. Μπορεί στον Παναθηναϊκό να λένε πως δεν ασχολούνται ακόμα με τα μεταγραφικά ωστόσο τα σενάρια και οι φήμες μέρα με την μέρα μεγαλώνουν.

Μετά τον Μάικ Μπράμος, ακόμα ένας παίκτης φέρεται να βρίσκεται κοντά στο Τριφύλλι και αυτή τη φορά πρόκειται για μια μεγάλη επιστροφή. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Ντρου Νίκολας, μετά την κακή σαιζόν που είχε με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, ετοιμάζεται να ξαναγυρίσει τα παλιά του λημέρια στο Ο.Α.Κ.Α.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται κάτι τέτοιο, αλλά τονίζουν ότι τόσο για το συγκεκριμένο θέμα όσο και για τα υπόλοιπα μεταγραφικά θα αποφασίσει ο καινούριος προπονητής. Ωστόσο κινήσεις γίνονται ήδη για να μη χρειαστεί να τρέχει ο Μάνος Παπαδόπουλος τελευταία στιγμή για το κλείσιμο του φετινού ρόστερ.
Keywords
Τυχαία Θέματα