Την Πέμπτη στο χειρουργείο ο Λέτο

Ο Σεμπαστιάν Λέτο αποφάσισε να λύσει το πρόβλημα χονδροπάθειας που τον ταλαιπωρεί και την Πέμπτη θα γίνει η χειρουργική επέμβαση.
Ο αργεντινός αστέρας του Παναθηναϊκού αναχωρεί σήμερα για την Μπολόνια για να ξεπεράσει μια και καλή το πρόβλημα στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί. Την Πέμπτη ο Σεμπαστιάν θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για την επέμβαση και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση
σε περίπου 7-8 μήνες, αν όλα πάνε καλά.

Ο Λέτο την Δευτέρα είχε επαφή με τον Δημήτρη Γόντικα και τον γιατρό του Παναθηναϊκού, Παναγιώτη Κουλουμέντα, για να τους ενημερώσει ότι σήμερα θα αναχωρήσει για την Μπολόνια, όπου έκανε την θεραπεία του τους τελευταίους μήνες. Ο μεσοεπιθετικός του Τριφυλλιού θα εγχειριστεί από τον Μαουρίλιο Μαρκάτσι που είναι κορυφαίος γιατρός (χειρουργός ορθοπεδικός) σε θέματα χονδροπάθειας. Μετά την επέμβαση ο Λέτο θα παραμείνει σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης και μετέπειτα θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Στις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στην Αθήνα και ο μάνατζερ του, Φερνάντο Κοσεντίνο, ώστε να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού για να μιλήσουν για την επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο, μέχρι το 2015, κάτι που αποτελεί επιθυμία και των δύο πλευρών.
Keywords
Τυχαία Θέματα