«Όχι» της ΠΑΕ στην παράταση

Παραμύθια τέλος. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βάζει οριστικά τέλος στο πριγκιπικό σήριαλ έπειτα από την άνευ λόγου και αιτίας παράταση που ζήτησε ο πρίγκιπας Φεϊζάλ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός φέρεται πως απαντάει αρνητικά στη νέα παράταση που ζήτησε το περιβάλλον του πρίγκιπα Φεϊζάλ (διαβάστε περισσότερα εδώ) και
δίνει τέλος σε ένα σήριαλ που υπό την συνδρομή αθλητικών και πολιτικών media κράτησε για 15 μήνες!

Ο πρίγκιπας έπρεπε να καταθέσει σήμερα στην Τράπεζα Πειραιώς τα 28 εκατομμύρια ευρώ όπως ορίστηκε στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου για να πάρει τον Παναθηναϊκό. Τελικά –τι περίεργο!- ζήτησε παράταση λόγω… τεχνικού προβλήματος.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού συζήτησαν για το πώς θα πράξουν και σύμφωνα με δημοσιεύματα θα επικρατήσει το «θέλω» του Γιάννη Αλαφούζου που ήταν έξαλλος με αυτή την εξέλιξη, και δεν πρόκειται να δοθεί καμία παράταση.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση της ΠΑΕ και λογικά από Δευτέρα οι διοικούντες του Παναθηναϊκού θα κινηθούν νομικά, τόσο γιατί αυτή η ιστορία ρεζίλευε στο πανελλήνιο το Τριφύλλι, αλλά κυρίως για να αποκαλυφθεί ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται από πίσω και τι συμφέροντα είχαν.
Keywords
Τυχαία Θέματα