Σχεδιάζεται ο Παναθηναϊκός της περιόδου 2013-14

Aυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του Λέτο στην ομάδα, ενώ παράλληλα οι «πράσινοι» θέλουν να κλείσουν τον Γιαννιώτα του Άρη και ενδιαφέρονται για τον Μανιά του Απόλλωνα Σμύρνης. Καμία εμπλοκή με Ντίνα...

Ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού της αγωνιστικής περιόδου 2013-14 καλά προχωρεί, καθώς οι «πράσινοι» προβαίνουν για πρώτη φορά έγκαιρα στις αναγκαίες κινήσεις για στελέχωση του ρόστερ της ομάδας.

Προτεραιότητα έχει η συμφωνία με τον Σεμπαστιάν Λέτο, που είναι το μεγάλο
αστέρι της ομάδας, ο κορυφαίος της παίχτης και το πιο πολύτιμο περιουσιακό της στοιχείο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «η Πράσινη», η υπόθεση Λέτο βρίσκεται σε καλό δρόμο, καθώς η πλευρά του Αργεντινού δείχνει πως θέλει να συζητήσει πιθανή επέκταση του συμβολαίου του, κάτι που επιθυμεί και η διοίκηση της ομάδας. Την Πέμπτη (03/01) υπήρξε ανταλλαγή e-mail με τον εκπρόσωπό του, κ. Κοσεντίνο, με προτάσεις και αντιπροτάσεις, γεγονός που αποδεικνύει πως οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη.

Όσον αφορά στον Γιάννη Γιαννιώτα του Άρη, οι «πράσινοι» θέλουν να φέρουν τον παίχτη στην Παιανία το ερχόμενο καλοκαίρι, γιατί πιστεύουν πολύ στην αξία του και τον θεωρούν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίου. Βασικός «ανταγωνιστής» του Παναθηναϊκού στο θέμα της απόκτησης του νεαρού επιθετικού είναι η Μπουντεσλίγκα, καθώς ο εκπρόσωπός κάνει επαφές με γερμανικές ομάδες.

Στο στόχαστρο του Τριφυλλιού έχει βρεθεί και ο Μιχάλης Μανιάς του Απόλλωνα Σμύρνης . Ο 22χρονος που έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» εξετάζεται κι αυτός για το καλοκαίρι και όχι για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σχετικά με τον Θανάση Ντίνα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού τα έχει βρει σε όλα με την Παναχαϊκή και δεν ανησυχεί, παρά την ανακοίνωση των Αχαιών που ανέφεραν ότι δέχτηκαν πρόταση για τον παίκτη από την Αταλάντα. Εξάλλου και η ίδια η Παναχαϊκή διευκρίνισε πως έχει ηθική δέσμευση απέναντι στο Τριφύλλι. Σήμερα μάλιστα δεν αποκλείεται να πέσουν και οι υπογραφές

Τέλος, ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος πέρασε με επιτυχία από τις ιατρικές εξετάσεις, η μεταγραφή είναι τελειωμένη και το μόνο που μένει να γίνει γνωστό είναι θα μετακομίσει από τώρα στην Παιανία, εάν συναινέσει ο Πανιώνιος, ή το καλοκαίρι.
Keywords
Τυχαία Θέματα