Γκάλοπ «Το 15μηνο τικ-τακ»: Ποια δικαιολογία βρίσκετε πιο πειστική;

Όταν το... τικ-τακ κρατάει ενάμιση χρόνο! Ψηφίστε ποια δικαιολογία του Βλάση Τσάκα θεωρείτε πως είναι η πιο πιστευτή...

«Όποιος παίζει… κάηκε», έγραφε η εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ στις 20 Σεπτεμβρίου 2011, την επομένη δηλαδή της εμφάνισης του Βλάση Τσάκα με ταξί
στον κόσμο του Παναθηναϊκού. «Αν δεν έρθει ο σουλτάνος, θα πέσει γιαούρτι», έγραφε στη στήλη «Πρασινοφρουρός» την ίδια ημέρα.

Τελικά όποιος… έπαιζε με τον Παναθηναϊκό, όχι απλώς δεν κάηκε, όχι απλώς τα γιαούρτια έπεσαν με καθυστέρηση μισού χρόνου, αλλά υπό τις ευλογίες της συγκεκριμένης εφημερίδας και σύσσωμου του υπόλοιπου αθλητικού και πολιτικού Τύπου τα παραμύθια συνεχίζονταν και οι δικαιολογίες για την μη εκτόξευση του «πράσινου πύραυλου» έγιναν μέρος της καθημερινότητάς μας.

Derby News, ΠΡΑΣΙΝΗ, GOAL, ΕΘΝΟΣ, Sentra FM, Real FM, MEGA, Prasinanea.gr, sport24.gr είναι μερικά από τα πιο γνωστά μέσα ενημέρωσης που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να συντηρείται ο… μύθος του Σουλτάν.

Σύντομα θα ασχοληθούμε με τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους που συνετέλεσαν σε όλο το πανηγύρι.

Όλα ξεκίνησαν με τη διορία των 48 ωρών που έδωσε στις 20 Σεπτεμβρίου του 2011 ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ και στον Βλάση Τσάκα για να αποδείξουν πως δεν έλεγαν ψέματα.

Οι 48 ώρες έγιναν 15 μήνες, το πριγκιπικό σίριαλ έχει αλλάξει 4 διαφορετικούς πρωταγωνιστές (Σουλτάν, Νούρα, α-fund-οι, Φεϊζάλ) και ακόμα δεν έχει μπει τελεία. Ο Βλάσης Τσάκας συνεχίζει τις υποσχέσεις αλλά και τις ασταμάτητες αναβολές και παρατάσεις.

Καλούμε τους αναγνώστες του GreenZone να ψηφίσουν ποια δικαιολογία θεωρούν πιο πιστευτή:

Click Here for PollOnline Survey
Conjoint Analysis
| Polls
| Mobile Surveys

| Feedback Tab
View MicroPoll
Keywords
Τυχαία Θέματα