Ποιοι παράγοντες - χρηματοδότες της ΠΑΕ «κρύβονται» πίσω από τον Τσάκα;

Αποκαλύψεις που σοκάρουν από τον Γιάννη Μαρακάκη. Πρώην χρηματοδότες του Παναθηναϊκού κρύβονται πίσω από τον Τσάκα και τον Φεϊζάλ...
«Δεν γνωρίζω ούτε τον Τσάκα, ούτε τον Φεϊζάλ. Μαζί μου επικοινώνησε άλλο πρόσωπο», μαρτύρησε ο Γιάννης Μαρακάκης, υποψήφιο μέλος του «τσάκιου» Διοικητικού Συμβουλίου.

Μεταξύ άλλων ο δικηγόρος αποκάλυψε στο ραδιόφωνο του SportFm:

«Η πρόταση μου έγινε από
άλλο άτομο. Στο παρελθόν έχει βάλει χρήματα στην ΠΑΕ. Δεν είναι μόνο αυτά τα 16 άτομα που φάνηκαν χθες. Η πρόταση μου έγινε από αποδεδειγμένους φίλους του Παναθηναϊκού. Παράγοντες…».

Τόνισε ακόμα:

«Εγώ είμαι εμπλεκόμενος σε αυτό τον τελευταίο 1,5 χρόνο σε μια ομάδα – προσώπων με διαδρομή στο ΠΑΟ που ανησυχούν για τον Παναθηναϊκό και δεν θέλω –ούτε έχω την εξουσιοδότηση- να χρησιμοποιήσω την ταυτότητα τους. Είναι αρκετοί που με πλησίασαν και μου πρότειναν να βοηθήσω».

ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ πως από τη στιγμή που πίσω από τον Βλάση Τσάκα και τους Σαουδάραβες μεγιστάνες του κρύβονται παράγοντες και χρηματοδότες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο κόσμος του Τριφυλλιού ΑΠΑΙΤΕΙ να μάθει ποιοι είναι αυτοί!

Είναι απαίτηση όλων των Παναθηναϊκών να μάθουν ποιοι είναι οι παράγοντες που έχουν μπλέξει τον Σύλλογο σε μία υπόθεση που κράτησε δεκαπέντε μήνες και λέρωσε την ιστορία του. Είναι ΧΡΕΟΣ αυτών των παραγόντων να λογοδοτήσουν και ΧΡΕΟΣ όσων γνωρίζουν λεπτομέρειες (όπως ο Γιάννης Μαρακάκης) να τις αποκαλύψουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα