Ο Δημήτρης άλλαξε...

Αφού τα βάζει με οπαδούς υποθέτουμε πως πλέον θα προστατεύει τα συμφέροντα της ομάδας και απέναντι στον Μαρινάκη και τον κάθε Τσιρώνη...

Ο Παναθηναϊκός επιτέλους μυρίζει υγεία. Έχει έναν πρόεδρο έτοιμο να τσαμπουκαλευτεί για την ομάδα, να προτάξει τα στήθη του και να υπερασπιστεί τους ποδοσφαιριστές της ανά πάσα στιγμή! Έχει και μουστάκι.

Βέβαια όλα αυτά μέχρι εκεί που τον παίρνει… Δηλαδή το πολύ πολύ να τα βάλει με έναν μεσήλικα στις κερκίδες που τόλμησε να μιλήσει άσχημα για τον
Λουκά Βύντρα. Είναι άλλωστε σπάνιο το φαινόμενο για έναν οπαδό να βάλει κατά του Νο. 24.

Αναμένουμε με αγωνία να δούμε τον αναγεννημένο πρόεδρο του Παναθηναϊκού να προασπίζει τα συμφέροντα της ομάδας και για πιο ουσιώδη θέματα. Μέχρι τότε θα θυμόμαστε τον Δημήτρη Γόντικα να μην τολμάει να τα βάλει με τις προκλήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη. Θα θυμόμαστε τον Δημήτρη Γόντικα να κάθεται προσοχή πίσω από τον υπεύθυνο ασφαλείας του ΟΣΦΠ κ. Τσιρώνη και να παρακολουθεί ατάραχος τις οδηγίες που έδινε στην αστυνομία στα στημένα επεισόδια στο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Τώρα όμως, είπαμε. Άλλαξε. Έχει μουστάκι. Και επειδή μουστάκι συνήθως έχουν οι άντρες περιμένουμε και από τον πρόεδρο ανάλογη συμπεριφορά.
Keywords
Τυχαία Θέματα