Επιτέλους νίκη!

Ξανά αφεντικό στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης ο Παναθηναϊκός που νίκησε 2-0 τον ΠΑΟΚ...

Χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα ο Παναθηναϊκός, εμφανίστηκε ανώτερος από τα προηγούμενα ματς των play offs, νίκησε 2-0 τον ΠΑΟΚ και μπήκε
γερά στο παιχνίδι της διεκδίκησης της πρώτης θέσης.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις με μοναδική αξιόλογη φάση την κεφαλιά του Μπουμσόνγκ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Καραγκούνη, που έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Μαλεζάς.

Το 1-0 πέτυχε ο Τοτσέ στο 62’ μετά από σέντρα του Κουίνσι από τα αριστερά. Τα τέρματα του Παναθηναϊκού διπλασίασε ο Σίλβα Κλέιτον. Έχουμε γράψει πολλές φορές πως ο Βραζιλιάνος συνήθως σκοράρει πολύ όμορφα τέρματα. Έτσι και σήμερα, Κατσουράνης, Ζέκα και Κλέιτον συνδυάστηκαν εξαιρετικά με τον τελευταίο να «κρεμάει» με λόμπα τον Χαλκιά.

Οι αλλαγές του Φερέιρα αποδείχτηκαν για άλλο ένα ματς καθοριστικές. Ο Κατσουράνης μπήκε στη θέση του Καραγκούνη και έδωσε άλλη πνοή στο παιχνίδι, ενώ ο Κλέιτον εκτός του γκολ προσέθεσε και ταχύτητα στην επίθεση της ομάδας.

Οι παίχτες του ΠΑΟΚ διαμαρτύρονται για πέναλτι του Καντέ στον Μαλεζά, όταν το σκορ ήταν στο 1-0. Το ριπλέι φαίνεται να τους δικαιώνει.

Ο Βύντρα, του Βύντρα, τον Βύντρα, Ω Βύντρα!

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Λουκάς Βύντρα δέχτηκε λεκτική επίθεση μερίδας οπαδών του Παναθηναϊκού. Ο αμυντικός απάντησε και τα πνεύματα άναψαν. Επενέβη ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Γόντικας που μόνο που δεν πιάστηκε στα χέρια με τους φιλάθλους.

Το όλο σκηνικό έφτασε στα μέσα Ενημέρωσης και αναπαράχθηκε σε πολλές ιστοσελίδες. Συμπτωματικά, από τη στιγμή εκείνη και μετά ο σπίκερ της NOVA εκθείαζε τον Λουκά Βύντρα, έβλεπε συνεχώς πως είναι ο καλύτερος του αγώνα και συγκινήθηκε όταν μετά το ματς τον είδε δίπλα σε ένα παιδάκι.
Keywords
Τυχαία Θέματα