Μία ανάσα από Παπαδόπουλο

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος μένει σήμερα ελεύθερος από την Ντιναμό Δρέσδης και σύμφωνα με δημοσιεύματα, φοράει άμεσα τα πράσινα...
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος μένει ελεύθερος, εντός της ημέρας, από την Ντιναμό Δρέσδης και, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο αθλητικός Τύπος, τα έχει βρει σε όλα με τους «πράσινους» για να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός παίχτης της Ντιναμό Δρέσδης, που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού τις αγωνιστικές περιόδους 2009-10 και 2010-11, είχε γεμάτη
σαιζόν με τη γερμανική ομάδα στο πρωτάθλημα 2011-12 (24 συμμετοχές), ενώ φέτος έχει μόλις 9 συμμετοχές με την ομάδα του, με τελευταία στις 16/12/12, στην εκτός έδρας ισοπαλία της ομάδας του με τη Μόναχο 1860.

Ο 24χρονος αριστερός μέσος μένει ελεύθερος από την ομάδα της Δρέσδης και αναμένεται να έρθει άμεσα στην Αθήνα και να υπογράψει στους «πράσινους». Ο Παπαδόπουλος είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, ενώ έχει διατελέσει διεθνής με την Εθνική Παίδων καθώς και με την Εθνική Νέων. Ήταν μάλιστα μέλος της ομάδας που έφτασε το 2007 μέχρι τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19.
Keywords
Τυχαία Θέματα