«Ο Ολυμπιακός και... ο Ατρόμητος να κερδάνε»

Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν. Κάποτε ήταν το Αιγάλεω και η Ξάνθη, τώρα είναι ο Ατρόμητος, ο Λεβαδειακός, η Κέρκυρα, ο ΠΑΣ, η Ξάνθη, ο ΟΦΗ, η Βέροια... Διαβάστε για τους πέντε βασικούς παίκτες του Ατρόμητου που δεν θα παίξουν κόντρα
στον ΟΣΦΠ! Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ατρόμητο και χάλασε ο κόσμος στο Περιστέρι. Αλήθεια, οι αντιδράσεις του «φευγάτου» Σπανού θα είναι οι ίδιες αν η ομάδα του Περιστερίου χάσει την άλλη εβδομάδα και από τον Ολυμπιακό; Ρητορική η ερώτηση…

Κάποτε ήταν επιβεβλημένο ο «Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε». Τώρα τα πράγματα άλλαξαν και επιβάλλεται «ο Ολυμπιακός, ο Ατρόμητος, η Ξάνθη, τα Γιάννινα, ο ΟΦΗ, ο Λεβαδειακός, η Κέρκυρα, η Βέροια να κερδάνε και οι άλλοι να πάνε να… κουρευτούν».

Ο Σκορπιός του GreenZone θυμάται τι συνέβαινε πριν δέκα χρόνια πριν και συγκρίνει...

2002-03, 27η αγωνιστική: ΟΣΦΠ - Αιγάλεω 4-0

Άνετη επικράτηση των Πειραιωτών επί ενός αδύναμου αντιπάλου, θα έλεγε κανείς βάσει του τελικού σκορ.

Το Αιγάλεω του Χατζάρα, το οποίο βρίσκονταν στη 10η θέση της βαθμολογίας, θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη , όπως την έκανε την 8η αγωνιστική με το 0-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Όμως στο δεύτερο γύρο, στην 27η αγωνιστική με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (δύο αγωνιστικές πριν το ματς «αιωνίων» στη Ριζούπολη) και με τον Παναθηναϊκό στην κορυφή του πίνακα , αυτά απαγορεύονται! Έτσι, ως δια μαγείας, έξι (6) βασικοί ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω δεν θα αγωνιστούν και το τελικό 4-0 ήταν αναμενόμενο!

2012-13, 20η αγωνιστική: ΟΣΦΠ - Ατρόμητος

Δέκα χρόνια μετά και δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Ή για την ακρίβεια το μόνο που άλλαξε είναι οι «θυγατρικές» που έχουν (υπερ)πολλαπλασιαστεί, με ελάχιστες ομάδες να είναι αυτές που δεν έχουν σκαρφαλώσει στο άρμα των «πάρε – δώσε», των «διευκολύνσεων» και των «δανεικών».

Την 20η αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο του Νίκου Αναστόπουλου.

Η αναμέτρηση θα είχε αγωνιστικό ενδιαφέρον αν από τον Ατρόμητο δεν απουσίαζαν… κρατηθείτε… πέντε (5) βασικοί ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα πέντε παίκτες που στηρίζεται πάνω τους σε όλα τα παιχνίδια η ομάδα του Περιστερίου θα δουν τον αγώνα από τον καναπέ τους. Αυτοί είναι οι Ιγκλέσιας (17 συμμετοχές φέτος) , Σουμπίνιο (16 συμμετοχές) , Φυτανίδης (17 συμμετοχές) , Σκόνδρας (18 συμμετοχές), Γιαννούλης (19 συμμετοχές).

Υπενθυμίζουμε οτι ο Ατρόμητος δεν έχει καμμία άλλη αγωνιστική υποχρέωση (Κύπελλο, Ευρώπη), και αν «χτυπήσει» τον αγώνα με νίκη σκαρφαλώνει προσωρινά στην δεύτερη θέση για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία του (ισχυρότατο αγωνιστικό κίνητρο).
Υ.Γ. Λεπτομέρεια: Και οι πέντε αυτοί βασικοί ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κατά του Παναθηναϊκού.

Υ.Γ.2 Ο Ολυμπιακός παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχτεί κόκκινη κάρτα, που δεν έχει υποπέσει σε πέναλτι, που έχει κάνει τα λιγότερα φάουλ, που έχει πάρει τις λιγότερες κίτρινες κάρτες, που κανένας ποδοσφαιριστής της δεν έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Μοναδικά ρεκόρ μίας αήττητης ομάδας που κατακτάει τα πάντα με... το σπαθί της!

Διαβάστε εδώ ποιοι παίκτες ακόμα έχουν εκτίσει την ποινή τους με αντίπαλο τον Ολυμπιακό

Σκορπιός
Keywords
Τυχαία Θέματα