Όταν ο Παναθηναϊκός ήταν… Γαλατά

Τις στιγμές ηδονής και έκστασης που βιώνουν οι φίλοι της Γαλατασαράι με τις «βόμβες» των Ντρογκμπά και Σνάιντερ, τις έζησαν οι «πράσινοι» οπαδοί πριν λίγα χρόνια!
Όλη η φίλαθλη Ευρώπη συζητά για το «φαινόμενο Γαλατά». Για την τουρκική ομάδα που σπάει τα μεταγραφικά κοντέρ και φέρνει στη γειτονική χώρα αστέρες όπως ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ και ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Παρόμοιες «βόμβες» έσκαγαν πριν λίγα χρόνια και στην Ελλάδα, όταν ο Παναθηναϊκός
έφερνε τους Ζιμπλέτο Σίλβα και Τζιμπρίλ Σισέ. Κι όμως η… ποδοσφαιρική Ελλάδα προτιμά σήμερα να διαγράφει τη διετία της υγείας και να αναπολεί τα χρόνια του Σάντορ Τόργκελε και του Ραϊμόντας Ζουτάουτας!

Διαφορά; Όταν το Τριφύλλι έφερνε παίκτες παγκόσμιου βεληνεκούς, οι… φωστήρες έψαχναν κάθε αφορμή για γκρίνια και μουρμούρα, για αφορισμούς από την πρώτη στιγμή, για «ταμπέλες» γεμάτες κόμπλεξ, καθώς συνειδητοποιύσαν τα τεράστια άλματα που έκανε η τότε νεοσυσταθείσα διοίκηση.

Πιθανότατα το γεγονός ότι η Γαλατασαράι έχτισε τελικά δικό της γήπεδο, υπερσύγχρονο, 52.600 θέσεων, χωρίς να εμπλέκονται χίλια δύο συμφέροντα τρίτων μεγαλοκατασκευαστών και δήμων, να είναι η αιτία που τα media και οι παλαίμαχοι της τουρκικής ομάδας σήμερα δεν κάνουν λόγο:

Για κατασπατάληση χρημάτωνΓια τα λεφτά που δεν κάνουν τον παίκτηΓια ταλέντα που κοστίζουν λίγα και αποδίδουν πολλάΓια τον Ντρογκμπά που δεν παίζει με πλάτηΓια τον Σνάιντερ που δεν έχει... τρεξίματαΓια κακοδιαχείριση
Keywords
Τυχαία Θέματα