Συνέλαβαν καθηγήτρια για παιδοφιλία!

15:10 29/1/2013 - Πηγή: AEK365

Άνδρες του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν μια 52χρονη καθηγήτρια η οποία ήταν φανατική παιδόφιλη και σε βάρος της ασκήθηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.
Η 52χρονη καθηγήτρια, που μιλά οκτώ ξένες γλώσσες και δίδασκε σε φροντιστήρια αλλά έκανε και ιδιαίτερα μαθήματα, είναι η μοναδική Ελληνίδα που συμμετείχε σε διεθνή κινήματα υπέρ της παιδοφιλίας.
Από τις έρευνες των αστυνομικών έρχεται στο φως και η ύπαρξη ελληνικού κινήματος υπέρ της παιδοφιλίας. Η αστυνομία μάλιστα έχει

εντοπίσει πέντε από τα μέλη του!
Στην κατοχή της 52χρονης βρέθηκαν περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου, εγχειρίδιο για επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών και τετράδιο με σημειώσεις σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα. Μάλιστα κατά την σύλληψη της φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: "Τα παιδιά πρέπει να εκτονώνονται".
Στο σπίτι της 52χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση,
34 περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου
Εγχειρίδιο για σεξουαλικές επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών
Τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα, καθώς και με ονόματα που συμμετείχαν σε συνεδριάσεις του

Η 52χρονη, οδηγείται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η περαιτέρω συμμετοχή της σε δραστηριότητες παιδοφιλικού χαρακτήρα, εντός και εκτός της Ελλάδας.

Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της υπενθυμίζει τους πολίτες πως για ανάλογα περιστατικά μπορούν να επικοινωνούν με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
• Τηλεφωνικά στους αριθμούς 210-6476464 και 210-6476461
• Στέλνοντας e - mail στο 11012@ hellenicpolice.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα