Τζέραρντ: Διαφωνώ με την πολιτική της Λίβερπουλ

15:08 12/1/2013 - Πηγή: AEK365

Τα τελευταία χρόνια η διοίκηση της Λίβερπουλ επικεντρώνεται κυρίως στην αγορά νεαρών και εξελίξιμων ποδοσφαιριστών μια πολιτική με την οποία διαφωνεί ο Στίβεν Τζέραρντ καθώς θεωρεί πως είναι βασικό να υπάρχουν προσωπικότητες στην ομάδα.
Σε δηλώσεις του ο αρχηγός της Λίβερπουλ τόνισε: "Διαφωνώ κάθετα με την πολιτική αγοράς και χρησιμοποίησης μόνο νεαρών ποδοσφαιριστών. Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται παίκτες που θα κρατήσει για αρκετά χρόνια, όμως οι ποδοσφαιριστές με εμπειρία είναι απαραίτητοι σε κάθε ομάδα. Έχω δει μεταγραφές 28 ή 29 ετών

που να πηγαίνουν καλά και να προσφέρουν πάρα πολλά στην ομάδα τους. Είναι βασικό να έχεις παίκτες-προσωπικότητες και αυτό βοηθάει σημαντικά στον χαρακτήρα των ομάδων. Ένας σύλλογος όπως η Λίβερπουλ χρειάζεται Άγγλους ποδοσφαιριστές που να γνωρίζουν απόλυτα σε ποια ομάδα βρίσκονται, όμως δεν γίνεται να είναι αυτή η μοναδική λύση. Ένα σημαντικό παράδειγμα είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ της Τσέλσι που είναι 34 ετών. Ένας παίκτης με την δική του κλάση και εμπειρία μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε ομάδα όμως η ηλικία του αποτελεί αρνητική παράμετρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα