Σαββατοκύριακο Παναθηναϊκής εξόρμησης!

Γυναικείο μπάσκετ, βόλλεϋ ανδρών και γυναικών, αιώνιο ντέρμπι στο πόλο και πινγκ πονγκ γυναικών έχει το μενού του Σαββατοκύριακού!
Την ευκαιρία να αναπνεύσουν Παναθηναϊκό αέρα θα έχουν οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού που μένουν στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο (12-13 Ιανουαρίου).

Για αρχή το μενού έχει γυναικείο μπάσκετ. Το αγαπημένο τμήμα των οπαδών, από τα ερασιτεχνικά, υποδέχεται στον Τάφο του Ινδού τον Άρη, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου. Το ματς ξεκινάει στις 15:30 και το «κλειστό» αναμένεται να γεμίσει, ως συνήθως, ασφυκτικά
από διψασμένους για φωνή, τραγούδι και «πράσινη μαγεία» φιλάθλους.

Στις 19:00 το ταξίδι συνεχίζεται στην Κυψέλη. Στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου, που αποτελούν τη φετινή έδρα της γυναικείας ομάδας του βόλλεϋ. Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού χρειάζονται τη στήριξη των οπαδών στο παιχνίδι κόντρα στο Μαρκόπουλο, στη μάχη που δίνουν για να παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία.

Οι «πράσινες» είναι ενισχυμένες με την Πέρες, έχουν σχετικά καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Ηρακλή και με τη στήριξη των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θέλουν να κερδίσουν το Σάββατο για να δουν με πιο αισιόδοξη ματιά την υπόθεση παραμονή.

Το βραδάκι, στις 21:00, οι άνδρες του βόλλεϋ που βρίσκονται σε εξίσου δεινή κατάσταση υποδέχονται τον Φοίνικα στο κλειστό της Γλυφάδας.

Καταπράσινη είναι και η ερχόμενη Κυριακή.

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού αγωνίζεται το μεσημέρι στις 15:00 κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννινα, οπότε υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για τους φιλάθλους να κατευθυνθούν προς το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, όπου η ομάδα πόλο του Τριφυλλιού υποδέχεται στις 18:00 τον Ολυμπιακό. Σίγουρα οι ελπίδες για κάτι καλό δεν είναι πολλές, όμως οι πολίστες του Συλλόγου θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις, υπό την συμπαράσταση των φανατικών οπαδών τους.

Κλείνοντας να αναφέρουμε πως αυτό το Σαββατοκύριακο αγωνίζεται στη Λεωφόρο και το γυναικείο τμήμα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι», πρωτοπόροι σε όλα τα σπορ, συνηθίζουν να δημιουργούν εντυπωσιακή κερκίδα μέχρι και στη γυναικεία αντισφαίριση και έτσι αναμένεται και σε αυτά τα παιχνίδια δυναμική παρουσία.

Το Σάββατο το απόγευμα (19:00) και την Κυριακή το πρωί (11:00) τα κορίτσια του πινγκ πονγκ αναμένουν όσους φιλάθλους το επιθυμούν να σταθούν δίπλα τους στην προσπάθεια που κάνουν για άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Τα παιχνίδια πραγματοποιούνται στην αίθουσα της Θύρας 2 της Λεωφόρου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους οργανωμένους οπαδούς του συνδέσμου West Block, που -υπό τη συνδρομή, πάντα, του Αχιλλέα Μακρόπουλου- έχουν δώσει πνοή στο ιστορικό αυτό τμήμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα