Κίνδυνος έξι αγωνιστικών για Κατσουράνη!

Συγνώμη ζήτησε ο Κώστας Κατσουράνης για την αποβολή του, τόνισε πως μετά από 20 χρόνια στο ποδόσφαιρο ξέρει να κρίνει... διαθέσεις και συμπεριφορές. Με καμπάνα έξι αγωνιστικών κινδυνεύει ο διεθνής αμυντικός μέσος!
Ο Κώστας Κατσουράνης έχασε την ψυχραιμία του εξαιτίας των προκλητικών σφυριγμάτων του Σιδηρόπουλου και η αποβολή του στοίχησε στον Παναθηναϊκό. Ο αρχηγός του Τριφυλλιού δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του
και ζήτησε συγνώμη από τη διοίκηση της ομάδας, τον προπονητή του, τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς.

«Ζητώ συγγνώμη από τη Διοίκηση, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο της ομάδας. Υπεύθυνος για την ισοπαλία είμαι εγώ. Δεν επιτρέπεται, με βάση την εμπειρία μου, αλλά και ως αρχηγός της ομάδας, να χάνω την ψυχραιμία μου, αλλά κάποιες φορές αυτό είναι ανθρώπινα δύσκολο. Παίζω 20 χρόνια επαγγελματικά ποδόσφαιρο και είμαι σε θέση να διακρίνω τη συμπεριφορά και τις διαθέσεις όλων στο γήπεδο. Μηδενός εξαιρουμένου».
Η τιμωρία του ποδοσφαιριστή υπάρχει περίπτωση να είναι εξοντωτική και να φτάσει μέχρι και έξι αγωνιστικές, καθώς ο πειθαρχικός κώδικας προβλέπει 4 αγωνιστικές εξαιτίας «εξύβρισης διαιτητή» και άλλες δύο επειδή είναι αρχηγός.

Φυσικά, στην Ελλάδα δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχει… δεδικασμένο που επιτρέπει τις χειρότερες ύβρεις προς διαιτητές από αθλητές. Ποιος ξεχνάει άλλωστε τους Μανιάτη, Τοροσίδη και Πάντελιτς και το περίφημο βίντεο στη φυσούνα της Ξάνθης, οι οποίοι ΠΟΤΕ δεν κλήθηκαν καν να καταθέσουν για όσα είπαν στον διαιτητή Κωνσταντινέα, λίγες ημέρες πριν... καεί ο φούρνος του.
Keywords
Τυχαία Θέματα