anakoinosi dimitropoulo diaitisia

Ανακοίνωση Παναθηναϊκής Συμμαχίας για τον διαιτητή που διώχθηκε ποινικά για τα στημένα...

Η ΚΕΔ τον «επιβράβευσε» με προαγωγή στη Σούπερ Λίγκα και τον όρισε στο ματς ΟΣΦΠ - Λεβαδειακός!

Δικαιωμένη 100% από τις ανακοινώσεις της πριν και μετά την διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, η Παναθηναϊκή Συμμαχία δεν μπορούσε να «σωπάσει» μπροστά στις νέες... εκπλήξεις που επιφύλασσε ο ορισμός διαιτητών για τη δεύτερη αγωνιστική και πιο
συγκεκριμένα για τον Σιδηρόπουλο που ορίστηκε στο ματς του Τριφυλλιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και προκάλεσε το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αλλά πολύ περισσότερο του πρωτάρη στην Σούπερ Λίγκα Δημητρόπουλου που ορίστηκε στο ματς του ΟΣΦΠ με τον Λεβαδειακό, θυμίζοντας ότι πρόκειται για διαιτητή που είχε διωχθεί ποινικά δύο φορές για το σκάνδαλο στημένων αγώνων!

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος σημαδεύτηκε από κακές διαιτησίες τόσο στη Λιβαδειά όσο και στη Βέροια. Ειδικότερα στο δεύτερο ματς ο βοηθός διαιτητή, Στέλιος Τσολάκης, ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ των γηπεδούχων, διαμόρφωσε με την υπόδειξή του αυτή το αποτέλεσμα και εν τέλει παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό του όργανό.

Εν όψει της δεύτερης αγωνιστικής ήδη ακούγονται και γράφονται πολλά και υπάρχουν χαρακτηριστικές αναφορές τόσο στη εφημερίδα Η ΠΡΑΣΙΝΗ όσο και στο site leoforos.gr. Σύμφωνα με αυτά, αφενός ο κ. Σιδηρόπουλος (Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα) δεν έχει να επιδείξει και το καλύτερο παρελθόν στα σφυρίγματά του και αφετέρου ο κ. Δημητρόπουλος (Ολυμπιακός – Λεβαδειακός) είναι ο διαιτητής στον οποίο είχε ασκηθεί δύο φορές ποινική δίωξη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ τον «επιβράβευσε» με την προαγωγή του στη Σούπερ Λίγκα.

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία παραμένει καλόπιστη και θέλει να πιστεύει ότι οι διαιτητές θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
Keywords
Τυχαία Θέματα