Κάθε φορά και καλύτερος

Με 1-0 νίκησε ο Παναθηναϊκός την Ελ Γιαΐς. Σκόρερ ο Χοσέ Βελάσκες. Καλύτεροι από τα προηγούμενα δύο φιλικά ήταν οι «πράσινοι», τόσο στον δημιουργικό τομέα, όσο και στην άμυνα...
Αισθητά βελτιωμένος ήταν ο Παναθηναϊκός στο τρίτο του φιλικό στην Αυστρία, κόντρα στην Ελ Γιαΐς. Οι «πράσινοι» νίκησαν με 1-0 χάρις σε ένα όμορφο πλασέ του Χοσέ Βελάσκες, ενώ δημιούργησαν αρκετές ακόμα ευκαιρίες για να πετύχουν
περισσότερα τέρματα.

Το πρόβλημα της δημιουργικότητας που ήταν έντονο στα προηγούμενα δύο παιχνίδια διορθώθηκε σε μεγάλο βαθμό και σε αυτό έπαιξε ρόλο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, στον οποίο δόθηκε ρόλος επιτελικού μέσου και ανταποκρίθηκε πλήρως. Ο «Λάζος» αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο και ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και ορεξάτος.

Από τους διακριθέντες του αγώνα και ο Διαμαντής Χουχούμης, ο οποίος με τη σιγουριά που παίζει δεν θυμίζει καθόλου παίχτη που μόλις υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει φέτος ο Παναθηναϊκός να συνδιάζει το καλό passing game που εφάρμοσε σε πολλά παιχνίδια πέρσι, με συνεχές τρέξιμο, πίεση και αλληλοκαλύψεις. Μέχρι ενός βαθμού αυτά τα στοιχεία ήταν ευδιάκριτα στο φιλικό, όμως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κρίνουμε τα αγωνιστικά πλάνα του Πορτογάλου.

Οι παίχτες του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκαν στο φιλικό με την Ελ Γιαΐς:

Κοτσόλης (46’ Καρνέζης), Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες (46’ Πίντο), Βύντρα (46’ Σεϊταρίδης), Βιτόλο (46’ Τοτσέ), Ζέκα (59’ Λαγός), Χουχούμης (59’ Ιωαννίδης), Χριστοδουλόπουλος, Μαρίνος, Πετρόπουλος (70’ Κουσίδης)
Keywords
Τυχαία Θέματα