«Απογοήτευση που άφησα τον Παναθηναϊκό»

Ποδοσφαιρικό είδωλο χαρακτήρισε τον Σωτήρη Νίνη ο τεχνικός διευθυντής της Πάρμα, ενώ ο ποδοσφαιριστής σημείωσε για άλλη μία φορά πως είναι απογοητευμένος που έφυγε από τον Παναθηναϊκό...
«Το να αφήσω τον Παναθηναϊκό προφανώς ήταν μία απογοήτευση για μένα, αλλά αυτήν την περίοδο υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στην χώρα που επηρεάζουν την αγορά», επεσήμανε ο Σωτήρης Νίνης κατά την παρουσίασή του από την Πάρμα.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ρωτήθηκε σε ποια θέση προτιμάει να παίζει και απάντησε... playmaker, ενώ χαρακτήρισε ως είδωλά του τους
Ινιέστα, Μέσι, Ρονάλντο και Πίρλο.

Για το νέο του σύλλογο είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που είμαι εδώ. Ήθελα να έρθω στην Πάρμα διότι με πίστεψε, παρά τον τραυματισμό που είχα πέρσι. Είμαι σημαντικό να νιώθεις αυτήν την εμπιστοσύνη, ενώ επίσης ο σύλλογος είναι σπουδαίος. Θέλω να το ανταποδώσω δίνοντας τα πάντα στο γήπεδο, θα παλέψω.

Για τους φιλάθλους να πω ότι πάντα θα τα δίνω όλα, όπως και όλοι οι παίκτες. Οι στόχοι μου είναι οι στόχοι της ομάδας».
Τον Σωτήρη Νίνη παρουσίασε ο τεχνικός διευθυντής της Πάρμα Αντονέλι Πρεΐτι:

«Μπορούμε να πούμε πως ήταν η πρώτη μας φετινή μεταγραφή, τον παρουσιάζω με περηφάνια, καθώς τον παρακολουθούμε εδώ και πολύ καιρό.

Τον θέλαμε πολύ. Είναι να ποδοσφαιρικό είδωλο στην Ελλάδα, ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής με περισσότερες από 100 εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Είναι νέος, μία έξυπνη κίνηση που προσφέρει ποιότητα. Είναι μια σημαντική επένδυση και είμαι σίγουρος ότι πράγματα που έκανε στην Ελλάδα θα τα κάνει και εδώ μαζί μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα