Τουλάχιστον θα τους κλωτσάνε σε... καλό χαλί

Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο απώλειας βαθμών στη Λιβαδειά, αφού ήδη ο Παναθηναϊκός είναι στο -2. Λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με τη Μάλαγα, έχει ενδιαφέρον αν θα βγουν τα γνωστά «τσεκούρια» που βαράνε κατευθείαν στο καλάμι...
Οι πιθανότητες να αναβληθεί η πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, κόντρα στο Λεβαδειακό,
είναι μηδαμινές. Σε συνδυασμό με τις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος, ο σχεδιασμός του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τα δύο παιχνίδια με τη Μάλαγα πάει στράφι.

Για τους «πράσινους» δεν υπάρχει η πολυτέλεια να διαλέξουν σε ποιο ματς θα τα δώσουν όλα. Οι συνθήκες τούς αναγκάζουν να παλέψουν το ίδιο στην Ευρώπη, αλλά και στο πρωτάθλημα.

Από τη μία, έχουμε τη Μάλαγα που αν προκριθεί ο Παναθηναϊκός σώζεται οικονομικά, ενώ από την άλλη, αν δεν κερδίσει το Λεβαδειακό, τότε θα μιλάμε για... χαμένο πρωτάθλημα από την πρώτη κιόλας αγωνιστική. Γιατί αν τυχόν βρεθεί το Τριφύλλι με το «καλημέρα» στο -4 ή στο -5, σε ΑΥΤΗ τη Σούπερ Λίγκα, μόνο με θαύμα θα μπορέσει να ανατρέψει τα δεδομένα.

Μέσα σε όλο αυτό τον Γολγοθά που έχει να ανέβει ο Παναθηναϊκός, δεν πρέπει να παραμελήσουμε τις κλωτσιές και τα σκληρά μαρκαρίσματα που συνήθως δέχονται οι παίκτες του σε γήπεδα όπως του Λεβαδειακού. Τις περισσότερες φορές τα «τσεκούρια» βγαίνουν κόντρα στους πιο τεχνίτες (πέρυσι στο Λέτο). Φέτος γιατί όχι στον Σισοκό...

Το μόνο θετικό είναι πως ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς, τοποθετήθηκε νέος χλοοτάπητας και έτσι οι ποδοσφαιριστές τουλάχιστον θα αποφύγουν ένα γήπεδο χωράφι, στο οποίο πάντα εγκυμονεί ο κίνδυνος τραυματισμού.
Keywords
Τυχαία Θέματα