Εθνική τέλος, γεμίζει η Παιανία

Μέχρι και 90λεπτα έπαιξαν με την Εθνική Ελλάδος «πράσινοι» διεθνείς που είναι ανέτοιμοι, αλλά τουλάχιστον τώρα μπορεί να καταστρώσει (όσο προλαβαίνει) ο Φερέιρα τα πλάνα του για το πρώτο ματς κόντρα στη Μάλαγα...
Επιστρέφουν οι «πράσινοι» διεθνείς και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μπορεί επιτέλους να προετοιμαστεί όπως επιθυμεί για το κρίσιμο ματς της ερχόμενης Τετάρτης με την Μάλαγα.

Το
απόγευμα της Πέμπτης η Παιανία ξαναγεμίζει, καθώς επιστρέφουν οι Κατσουράνης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Καρνέζης, Φουρλάνος, Λαγός και Μαυρίας.

Η κλήσεις του Φερνάντο Σάντος και ειδικά η χρησιμοποίηση του Κώστα Κατσουράνη για 90 λεπτά (όταν ακόμα ακολουθεί πρόγραμμα επιφόρτισης και ο Φερέιρα φρόντιζε να μην καταπονηθεί κόντρα στη Μάδεργουελ) σίγουρα πονοκεφαλιάζουν τον προπονητή του Παναθηναϊκού που έχει λίγες μόνο ημέρες για να καταστρώσει τα σχέδιά του.

Από τη σημερινή προπόνηση θα απουσιάζει ο Χοσέ Βελάσκες, που αγωνίστηκε στην Ιαπωνία για 20’ με την εθνική ομάδα της Βενεζουέλας. Ο «Σέμα» θα επιστρέψει στις προπονήσεις του Τριφυλλιού αύριο, Παρασκευή 17/8.
Keywords
Τυχαία Θέματα