Final Four | Ζοτς: "Σημαντικό που βρισκόμαστε εδώ"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναγνώρισε ότι το έργο του Παναθηναϊκού είναι πολύ δύσκολο κόντρα στην πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο επισήμανε ότι η ομάδα του θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί, ενώ παράλληλα στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι για τους "πράσινους" που βρίσκονται ξανά στο Φάιναλ Φορ.

Ο Σέρβος τεχνικός υπογράμμισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου: «Καλησπέρα

και από εμένα σε όλους. Θέλω να διατυπώσω τη χαρά μου για το γεγονός πως βρίσκομαι σήμερα εδώ. Θα δούμε σημαντικούς αγώνες. Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκονται τέσσερις πολύ καλές ομάδες, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για το γεγονός πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατέκτησε το πρώτο Final 4, με την Παρτιζάν, κι αν είναι έτοιμος να επαναλάβει το θαύμα με τον Παναθηναϊκό: «Υπάρχουν πολλές δύσκολες ομάδες στο Final 4 και σίγουρα θα είναι δύσκολο το έργο μας».

Σε ερώτηση για το γεγονός πως, παρά τα προβλήματα, η Ελλάδα έχει δύο ομάδες στο Final 4, ο «Ζοτς» απάντησε: «Υπάρχουν κι άλλες χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι πολύ σημαντικό που βρισκόμαστε εδώ, που γνωρίζουμε πως συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν όλοι».

Με τη σειρά του, ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε αρχικά πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, προκειμένου να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Να ευχαριστηθούμε όλοι το θέαμα. Είναι η δεύτερη διαδοχική χρονιά που είμαστε εδώ. Είναι πολύ καλή ομάδα η ΤΣΣΚΑ, πρέπει να βρούμε απαντήσεις, να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έχει ξαναπαίξει φέτος στην Τουρκία, ο Δημήτρης Διαμαντίδης απάντησε: «Ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα, ήταν πολύ ζεστά, ωστόσο το Final 4 θα είναι τελείως διαφορετικό. Θα είναι μια εξίσου διαφορετική εμπειρία».

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έχει ηττηθεί δύο φορές φέτος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης υπογράμμισε: «Παίξαμε δύο παιχνίδια στην αρχή της σεζόν, χάσαμε, αλλά πλέον έχουμε αναλύσει τι πήγε λάθος, θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι, να διορθώσουμε ό,τι δεν κάναμε σωστά».

Keywords
Τυχαία Θέματα