Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε...Ντίνα

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Παναχαϊκή την ερχόμενη Δευτέρα ο Θανάσης Ντίνας θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό και θα «πιάσει» Παιανία το καλοκαίρι. Διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης οι Αχαιοί...

Ο Θανάσης Ντίνας θα είναι η δεύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού, όπως ανακοίνωσε η Παναχαϊκή, ο οποίος θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια.

Όπως
αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο Κώστας Ελευθεράκης είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του παίκτη, Γιάννη Παπαδόπουλο, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν σε όλα. Η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με τον Ντίνα να υπογράφει συμβόλαιο τεσσάρων ετών με το Τριφύλλι. Ο Παναθηναϊκός θα αφήσει τον νεαρό παίχτη στους Αχαιούς μέχρι το καλοκαίρι, για να τους βοηθήσει στην προσπάθεια για άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει συμφωνηθεί να υπάρχει ένα ποσοστό από την μεταπώληση του παίκτη στην ομάδα της Πάτρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από συνάντηση του εκπροσώπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κυρίου Κώστα Ελευθεράκη και του μάνατζερ του παίκτη Ιωάννη Παπαδόπουλου, κατοίκου Γερμανίας, ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Θανάση Ντίνα από την ΠΑΕ Παναχαϊκή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Θανάσης Ντίνας θα υπογράψει τη Δευτέρα συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και οι συνολικές του απολαβές για τα τέσσερα έτη θα ανέλθουν σε 400.000 ευρώ. Ο Θανάσης Ντίνας θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι στην ΠΑΕ Παναχαϊκή προκειμένου να την βοηθήσει στην προσπάθεια για άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα έχει σημαντικό ποσοστό επί του ποσού, σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη».
Keywords
Τυχαία Θέματα