Η αποθέωση και τα δάκρυα του «δικού μας» Μάικ... (vid)

Δεν άντεξε τη συγκίνηση ο Μπατίστ, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο του Τριφυλλιού και υποσχέθηκε: «Να ξέρετε ότι κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα διασταυρωθούν και πάλι εδώ» O Μάικ Μπατίστ έχει βουρκώσει απ' τη συγκίνηση κατά τη διάρκεια της βράβευσής του απ' τον Παναθηναϊκό. Τον κόσμο και την ΚΑΕ...Τα γεγονότα των τελευταίων ωρών πέρασαν για λίγο στο περιθώριο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδειξε το μεγαλείο του κάνοντας ακόμη και
γίγαντες όπως ο Μάικ Μπατίστ να λυγίσουν. Η συγκίνηση της αποθέωσής του στο ΟΑΚΑ και η βράβευσή του από τον Παύλο Γιαννακόπουλο και τον κόσμο του Τριφυλλιού, γέμισαν δάκρυα το πρόσωπό του.

Ο αθλητής που τα εννιά τελευταία χρόνια σάρωσε τα πάντα με το τριφύλλι στο στήθος βρέθηκε για πρώτη φορά αντίπαλος. Ωστόσο ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν ξεχνάει. Ετσι από τη πρώτη στιγμή που βγήκε για ζέσταμα και τα πρώτα σουτάκια στο παρκέ, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω του, ενώ για «πάρτι» του ήταν και τα πρώτα χειροκροτήματα.

Στην παρουσίαση της Φενέρμπαχτσέ, ήρθε η δεύτερη φάση της αποθέωσης. Όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο... πόδι για ένα standing ovation, ενώ στο ξεκίνημα του αγώνα οι οργανωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού σήκωσαν ένα πανό με την φιγούρα του σέντερ από το Λονγκ Μπιτς της Καλοφόρνια, το οποίο έγραφε: «Welcome home Mike» και την κίνηση συνόδευσαν τραγουδώντας «Μάικ ψυχάρα για πάντα τριφυλλάρα»…

Η πιο συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή όμως ήταν στην ανάπαυλα. Την ώρα της βράβευσης από τον Παύλο Γιαννακόπουλο και αφού είχε παίξει ένα καταπληκτικό video που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι της ΚΑΕ. Φανερά συγκινημένος και με τον κόσμο να φωνάζει «Μάικ, Μάικ γ... τους Μάικ», ο αμερικανός σέντερ πήρε το μικρόφωνο και είπε:

«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Γιατί εκεί θα είσαστε μέχρι να πεθάνω», κάνοντας μία μικρή παύση, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, για να συμπληρώσει αμέσως μετά: «Να ξέρετε ότι κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα διασταυρωθούν και πάλι εδώ».

Σε εκείνο το σημείο όμως δεν κατάφερε να κρατήσει τα συναισθήματα του άλλο και ξέσπασε σε κλάματα. Οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να τον παρηγορήσουν, ενώ οι φίλοι του Παναθηναϊκού του παρέδιδαν ως ενθύμιο το πανό που είχαν ετοιμάσει για εκείνον...

Απολαύστε ένα καταπληκτικό βίντεο - αφιέρωμα στον «δικό μας» Μάικ και μην ξεχνάτε ότι αφήνοντας ένα σχόλιο εδώ ως την Κυριακή (10/12) θα μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε 5 βιβλία με την αυτοβιογραφία του Μπατίστ.
Keywords
Τυχαία Θέματα